Magazin Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Birleşme partisine kimler gidecek? 3 Mart Perşembe Survivor özeti

Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Birleşme partisine kimler gidecek? 3 Mart Perşembe Survivor özeti

Paylaş
Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Birleşme partisine kimler gidecek? 3 Mart Perşembe Survivor özeti

Survivor’da yarışmacılar, 3 Mart Perşembe akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanmak ve birleşme partisine gidebilmek için parkura çıktı. Performansa dayalı etapta her yarışmacı bireysel olarak yarışırken, gecenin sonunda 4 isim birleşme partisine direkkt olarak gitme hakkını elde etti. Peki, Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Birleşme partisine kimler gidecek? İşte, 3 Mart Perşembe Survivor özeti…

Survivor All Star’da heyecan katlanarak devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği Survivor’da bu sefer yarışmacılar birleşme partisine katılabilmek için yarıştır. Her yarışmacının bireysel olarak yarıştığı parkurda, iki kadın ve iki erkek olmak üzere 4 yarışmacı dokunulmazlığı kazandı ve birleşme partisine gitmeyi garantiledi. İşte, 3 Mart Perşembe akşam yayınlanan heyecan dolu Survivor özeti…

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

All Star konseptinde gerçekleşen Survivor 2022’de yeni kuarllar yarışmanın heyecanının daha da artmasına neden oluyor. Bu sene hayata geçirilen yeni kuarllardan biri sürgün adası olmuştu. Eleme adayı olan isimler, eleme gecesine kadar sürgün adasında kalıyordu.

Şimdi ise her yarışmacının hayalini kurduğu ve sonrasında rekabetin daha da arttığı birleşme partisi için yeni bir kural daha hayata geçirildi.

3 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Survivor’da tüm yarışmacılar, bireysel performans gösterdiler ve dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar, birleşme partisine gitmeyi garantilerdiler.

3 gün boyunca düzenlenecek bireysel dokunulmazlık oyunlarının sonunda birleşme partisine gidecek isimler belli olacak. İlk bireysel oyunda ise kadınlar ve erkekler ayrı ayrı parkura çıktı.

Haberin Devamı

Birleşme partisi için oynanan oyunda performansı yüksek olan 5 isim seri başı olurken aynı zamanda rakiplerini seçme şansını elde etti. Eşleşmenin ardından oynanan oyunda kadınlarda ilk turu atlayan isimler belli oldu.

BİRLEŞME PARTİSİNE KATILMAK İÇİN TUR ATLAYAN YARIŞMACILAR

KADINLAR’DA

  • SEDA
  • ELİF
  • GİZEM
  • BİRSEN
  • AYŞE

ERKEKLER’DE

  • ATAKAN
  • ADEM
  • BATUHAN
  • BARIŞ
  • PARVİZ

Bir sonraki tura kalan isimler ise Cuma günü oynanacak yarışmanın ardından belli olacak…