Magazin Survivor’da diskalifiye şoku! Dün akşam adadan kim gitti? Survivor’dan elenmeden ayrılan yarışmacı kim?

Survivor’da diskalifiye şoku! Dün akşam adadan kim gitti? Survivor’dan elenmeden ayrılan yarışmacı kim?

Paylaş
Survivor’da diskalifiye şoku! Dün akşam adadan kim gitti? Survivor’dan elenmeden ayrılan yarışmacı kim?

Survivor’da birleşme partisine kısa süre kala diskalifiye şoku yaşandı Rekabet ve hırsın hız kesmeden devam ettiği yarışmanın fragmanında Acun Ilıcalı, bir yarışmacının elenmeden yarışmadan ayrılacağını açıklamıştı. 25 Mart akşamı yayınlanan bölümde o isim belli oldu. Peki, adadan kim gitti? Survivor’dan elenmeden ayrılan yarışmacı kim oldu? İşte ayrıntılar…

Survivor’da birleşme partisinden önce hızlı eleme turuna geçildi ve bu hafta önce Mert sonra da Bora yarışmadan elenerek ayrıldı. Ancak bu hafta beklenmedik bir yarışmacı daha elenmeden Survivor’dan ayrılmak zorunda kaldı. Konuyla ilgili açıklama Acun Ilıcalı’dan gelirken, Survivor All Star’dan ayrılacak ismin kim olduğu da dün akşam belli oldu...

Haberin Devamı

SURVİVOR’DAN ELENMEDEN AYRILAN YARIŞMACI KİM?

Survivor All Star’ın 25 Mart 2022 Cuma akşamı yayınlanan 59. bölümünde bir ayrılık şoku yaşandı. Heyecan dolu parkurun ardından konsey alanında toplanan yarışmacılara konuşma yapan Acun Ilıcalı bir yarışmacının adaya elenmeden veda edeceğini açıkladı.

Acun açıklamasında "Survivor'da beni en çok ne üzer deseniz bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kalması diyebilirim. Şimdi hepimiz için üzücü bir haberim var; Bir yarışmacımızın Survivor'a veda haberi." ifadelerini kullandı.

Adadan kimin gideceği 59. Bölümün yayınlanmasıyla belli oldu. Ünlüler takımından Elif sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Elif'in diskalifiye edilmesinin ardından birleşme öncesi başka eleme yapılmayacağına karar verildi.

Haberin Devamı