Magazin Survivor'da ilk yarı finalist kim oldu? Yarı finale kim kaldı?

Survivor'da ilk yarı finalist kim oldu? Yarı finale kim kaldı?

Paylaş
Survivor'da ilk yarı finalist kim oldu? Yarı finale kim kaldı?

Survivor'ın final tarihine 3 gün kaldı! Yarı finalistler ise yavaş yavaş şekilleniyor. DÜnkü bölümde yarı final için ilk etap tamamlandı. Nagihan, Hilmi Cem, Anıl ve Damla Can; parkurda performansını sergiledi. Heyecanın tavan yaptığı yarışmada Survivor 2018 'in ilk yarı finalisti belli oldu.

Survivor 2018'in finali 29 Haziran Cuma günü gerçekleşecek. Büyük finale giden bu yolda yarı finalistler de yavaş yavaş belli oluyor. Survivor'ın dünkü bölümünde ilk yarı finalist belli oldu. Heyecanın tavan yaptığı yarışmayı yakından takip edip son bölümü kaçıran takipçiler "Survivor'da ilk yarı finalist kim oldu?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA YARI FİNALİS KİM OLDU?

Survivor 109. bölümünde Nagihan, Hilmi Cem, Anıl ve Damla Can yarı finale çıkmak için yarıştılar. Yarı final mücadelesinde yarışmacılar olağanüstü bir performas sergiledi. Finalde Nagihan Karadere ile Hilmi Cem karşı karşıya geldi. Oyun sonunda gülen isim Hilmi Cem oldu. "Hilmi Cem galip geldiği anda "Yarı finaldeyim." diye haykırarak resmen adayı inletti.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün yarı final heyecanı öncesi yarışmacılar, iletişim oyununa çıktılar. Motivasyon için hayli önemli bir ödül olan iletişim yarışını kadınlarda Damla, erkeklerde Adem kazandı. Damla ödülünü Nagihan ile paylaşırken Adem ise Anıl'ı seçti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor'ın 110. bölümü bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak. Survivor yeni bölümde yarı finalin ikinci etabı gerçekleşecek. Yoğun bir yağışın yaşandığı yarışmada, Adem, Nagihan, Anıl ve Damla çok zor koşullarda performans sergileyecek.

Haberin Devamı