Magazin Tuğçe Tayfur’un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Ferdi Tayfur’un damadı Burak Kalfa ne iş yapıyor, kaç yaşında ve nereli?

Tuğçe Tayfur’un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Ferdi Tayfur’un damadı Burak Kalfa ne iş yapıyor, kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Tuğçe Tayfur’un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Ferdi Tayfur’un damadı Burak Kalfa ne iş yapıyor, kaç yaşında ve nereli?

Tuğçe Tayfur ve nişanlısı Burak Kalfa, haklarında çıkan ayrılık ve barışma haberleri ile son günlerde sık sık gündeme geliyor. Çift geçtiğimiz aylarda sade bir törenle nişanlanmış yaklaşık iki haftalık bir sürenin ardından ayrıldıkları haberi duyulurken, kısa süre sonra da barışma haberi ile gündeme gelmişti. Çıkan onca haberin ardından ‘Tuğçe Tayfur’un nişanlısı Burak Kalfa kimdir, kaç yaşında ve nereli?’ ‘Ferdi Tayfur’un damadı Burak Kalfa ne iş yapıyor?’ araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Tuğçe Tayfur’un nişanlısı Burak Kalfa geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında nişanlısından ayrıldığını kendisinin bile sosyal medyadan öğrendiğini belirtmişti. Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır çiftinin kızları Tuğçe Tayfur, ilk eşi Tolga Ertuğrul'dan 2010 ikinci eşi Taner Şafak'tan 2019 yılında boşanmıştı. Şimdi ise Burak Kalfa ile yeni bir evliliğe doğru ilerlerken inişli çıkışlı bir ilişki yaşıyor. Peki, Tuğçe Tayfur’un nişanlısı Burak Kalfa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ferdi Tayfur’un damadı Burak Kalfa ne iş yapıyor?  İşte detaylar…

Haberin Devamı

BURAK KALFA KİMDİR?

24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Burak Kalfa, aslen Muşludur. Amerika Birleşik Devletleri'nde Regist Koleji'nden mezun olduktan sonra Beykent Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nü tamamlayan Burak Kalfa iş dünyasında faaliyetlerine devam etmektedir.

TUĞÇE TAYFUR KİMDİR?

18 Mart 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Tuğçe Tayfur’un annesi Sinema oyuncusu Necla Nazır, babası şarkıcı Ferdi Tayfur’dur.

Tuğçe Tayfur, ilköğretimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü’nden mezun olan Tuğçe Tayfur, küçük yaşlarda keman ve çalmaya başladı. Ailesinden aldığı destek ile müzik hayatına başladı.

Haberin Devamı

Tuğçe Tayfur, 2009 yılının Mayıs ayında hayatını Tolga Ertuğrul ile birleştirdi ancak ikilinin birlikteliği kısa sürdü.

Babası gibi kariyerine müzikle devam eden Tuğçe Tayfur, 2010 yılında arkadaşlarıyla kurduğu ‘Joker’ isimli grubun solistliğini üstlendi. Bir dönem ABD’de yaşayan Tayfur, kuzeninin arkadaşı Taner Şafak’la tanıştıktan sonra 2012 yılında nikah masasına oturdu. İkilinin 2016 yılında dünyaya gelen Taner Efe isminde bir oğulları oldu.

Türkiye’de maksi single çıkarmaya karar verdi.

Pop şarkılar besteleyen Tuğçe Tayfur 2015 yılında çıkardığı maksi single’da, ‘Kalp Dayanmaz’, ‘Köle Olup’, ‘Yok Olsam’ şarkılarının söz ve bestelerini hazırladı. Ferdi Tayfur, maksi single’da yıllarca dillerden düşmeyen ‘Huzurum Kalmadı’ şarkısını kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte seslendirerek düet yaptı ve bir de klip çekildi. İkilinin klibi uzun süre konuşuldu.