Magazin Üç Kız Kardeş 34. bölüm Kanal D izle

Üç Kız Kardeş 34. bölüm Kanal D izle

Paylaş
Üç Kız Kardeş 34. bölüm Kanal D izle

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, her Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği Üç Kız Kardeş'te, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal ve Murat Çidamlı gibi önemli isimler rol alıyor. Son bölümde yaşananlar ise yeni bölümü daha da merak ettiriyor. Üç Kız Kardeş 34. yeni bölüm izle!

Üç Kız Kardeş seyircisi yeni bölümde neler olacağını çok merak ediyor. 34. bölüm fragmanını izleyenler ise yeni bölüm için daha da sabırsızlanıyor. İşte, Üç Kız Kardeş 34. bölüm izle!

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan’la Mustafa’nın konuşmasını duyan Somer, Mustafa’yla sert bir yüzleşme yaşar. Daha önce Türkan’la karşılaşan Mustafa, babası Özer’e olanları anlatır. Somer, sinirlerine hakim olamaz. Somer ve Özer arasında büyük bir krize neden olan Mustafa, Özer'i zor duruma düşürür. Rüçhan, Somer ve Özer'i izlerken Mustafa'nın Özer'in oğlu olduğunu duyar. Rüçhan her ne kadar bilse de Özer'den duyması büyük hayal kırıklığına neden olur. Sevilay, Türkan'ın tüm sorularına cevap vermek isterken Türkan'ı kandırmadığına ikna etmeye çalışır. Türkan tüm bu olayların içinde kendisini saf gibi görür. Sevilay'ın kendisini kullandığını düşünen Türkan, ortaklığı bitirecek mi? 

Dönüş, verdiği kararın arkasında durur ve Serdar'la tartışır. Nesrin ve Sadık'ın durumu öğrenmesini istemeyen Dönüş, kardeşi için Serdar'a yalvarır. Serdar, Dönüş'ün donör olmasını istemez. Dönüş ise Serdar'ı tehdit eder. Fatih, kızının kurtulması için Dönüş'ten yardım almak zorundadır. Nesrin, Dönüş'ün kararını öğrenince yıkılır. 

Haberin Devamı

Rüçhan ise sunduğu şartlarla, Özer’i iyice köşeye sıkıştırır. Özer, evi terk etmek isterken Rüçhan, karşısına geçer. Özer'i tehdit eden Rüçhan, gerekirse Sevilay'ın karşısına çıkmakla Özer'i tehdit eder. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.