Magazin Ünlü oyuncu Ioan Gruufdd'a şok: 13 yaşındaki kızı, hakkında uzaklaştırma kararı talep etti

Ünlü oyuncu Ioan Gruufdd'a şok: 13 yaşındaki kızı, hakkında uzaklaştırma kararı talep etti

Paylaş
Ünlü oyuncu Ioan Gruufdd'a şok: 13 yaşındaki kızı, hakkında uzaklaştırma kararı talep etti

Gruffudd, 2021 yılın mart ayında karısı Alice Evans'a boşanma davası açmış ama bunu Evans'tan önce bir internet sitesine haber vermişti. İşte şimdi Ioan Gruffudd'a hiç ummadığı yerden bir darbe geldi.

Alice Evans ile evliliğinden dünyaya gelen iki kızından büyüğü, 13 yaşındaki Ella kendisine karşı uzaklaştırma kararı çıkarılması için dava açtı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi kayıtlarına göre söz konusu dava aile içi şiddete karşı korunma kapsamında açıldı.

Haberin Devamı

DURUŞMALAR 22 VE 23 HAZİRAN'DA

Söz konusu belgelere göre 13 yaşındaki Ella, babasının evinde yaşanan bir olayın ardından şiddet gördüğü gerekçesiyle geçici uzaklaştırma talep etti.

İleri sürülenlere göre, küçük kızı dava açmaya kadar götüren olay meydana geldiğinde Ella ve 9 yaşındaki kardeşi Elsie; babalarını, sevgilisi Bianca Wallace ile birlikte yaşadığı evde ziyarete gitmişti.

Dokümanlara göre uzaklaştırma talebinde sadece Ioan Gruffud'un değil aynı zamanda sevgilisi Wallace hakkında da korunma kararı talep edildi.Her iki davanın duruşmaları da 22 ve 23 Haziran'da görülecek.

BAŞINA GELENİ SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Belli ki Ioan Gruffud ile Alice Evans'ın zorlu boşanma süreci kızlarını da olumsuz etkiledi. Çiftin arasında yaşananlar Alice Evans'ın bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Evans, 2021 yılının mart ayında yaptığı bir sosyal medya paylaşımında kocasının kendisine açtığı boşanma davasının haberini yapan internet sitesinden bir bölümün görüntüsünü paylaşıp "Tamam. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim" diye yazdı.

Evans'ın takipçileri, bu paylaşıma yorum yağdırdı. Birçoğu Alice Evans'a "Bunu öğrenmenin en korkunç yolu" diye yorum yaptı. Bazıları da Evans'ı ve çocuklarını düşündüğünü anlattı.

'O ZATEN KIZGIN DOĞMUŞ'

Alice Evans ile Ioan Gruffudd'ın 11 yaşında Ella ve 7 yaşında Elsie adında iki kızı bulunuyor. Bir süredir sosyal medya sayfasında eşiyle arasının iyi olmadığını ifade eden paylaşımlar yapan Alice Evans, boşanma haberinin ortaya çıkmasından sonra yaptığı bir başka paylaşımda da kızlarının, babalarının davranışı yüzünden hayal kırıklığına uğramış olmalarından korktuğunu belirtti.

Evans, eşinin yarattığı durumun kızlarının gelecekte karşı cinsle kuracakları romantik ilişkileri olumsuz etkilemesinden çekindiğini de anlattı.

Evans, onun sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımların, ayrılmak üzere olduğu kocasını kızdırma ihtimalinin de bulunduğunu belirterek "Biliyorum kızacak, o her zaman kızgındır, kızgın doğmuştur" diye yazdı.

'BİZE BUNLARIN OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM'

Haberin Devamı

Alice Evans, kırık kalp simgesi yer alan bir başka sosyal medya paylaşımında da, kendisine ve kocasına bunların olabileceğini hiç düşünmediğini ifade etmişti. Evans, o paylaşımda kocasını da hala sevdiğini anlatıp "Ama onun kafasının içinde bir şeyler oldu. Ve o her neyse onun bize geri döndüğünü görmüyorum" diye yazmıştı.

Alice Evans, bu paylaşımdan önce kocası Ioan Gruffudd'un kendisine ruhsal işkence yaptığını da ileri sürmüştü.

DAVADA İLGİNÇ ANLAR

48 yaşındaki Ioan Gruffudd ve 55 yaşındaki eşi Alice Evans 2007 yılında evlendi. İki kız çocuğu olan çiftin geçen yıl aralık ayında gerçekleşen boşanma davasında ilginç anlar yaşandı. Evans'ın nafaka talebi karşısında Gruffud, beş kuruş parası kalmadığını ileri sürdü.

Gruffudd, finansal olarak battığını ve banka hesabında sadece 2 bin 800 doları kaldığını ileri sürdü. Hatta Gruffudd, şu anda eşinin yaşadığı Los Angeles'taki 2 milyon dolarlık malikanesinin satışı konusunda izin verilmesi için mahkemeye yalvardı.

Ioan Gruffudd, ne boşanmak üzere olduğu Alice Evans'ın ne de kendisinin evin kredisini ödeyebilecek maddi imkanı olmadığını iddia edip malikanesini haciz işlemleri başlamadan önce satmak istediğini belirtti.

Haberin Devamı

Gruffudd "Alice ve ben bu evi elimizde tutmak için gereken ödemeleri yapacak durumda değiliz. Ama Alice evi satmak istemiyor" diye konuştu.

'MASRAFLARI SEVGİLİM KARŞILIYOR'

Ioan Gruffudd, finansal olarak dibe vurduğu iddiasını mahkeme heyetine tekrarladı. Boşanma haberi ortaya çıktıktan sonra tek bir sunuculuk görevi dışında hiç iş alamadığını belirten Galli oyuncu Gruffudd, geçimini sağlamak için şu andaki sevgilisi Bianca Wallece'den yardım aldığını ileri sürdü.

Oyuncu "Şu anda sevgilimle birlikte aylık kirası 3 bin 400 dolar olan bir evde yaşıyoruz. Benim finansal durumum nedeniyle evin kirasını da bütün yaşamsal giderleri de sevgilim ödüyor" dedi.

'BÜYÜK BİR FİNANSAL MÜCADELE VERİYORUM'

Bu durumu boşanmak üzere olduğu Alice Evans'a anlattığını belirten "Ioan Gruffudd, finansal durumun zorluğunu ortadan kaldırmak için Los Angeles'daki malikaneyi satmak gerektiğini ona defalarca söyledim. Ama Alice ne bu malikaneyi satmayı kabul etti ne de benim uzlaşma tekliflerimi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Oyuncu, 2021 yılının ocak ayında ayrıldıklarından bu yana eşi Alice ile kızlarının kaldığı evin 6 bin 500 doların üzerindeki aylık masraflarını kendisini ödediğini ama bunu sürdürmesinin mümkün olmadığını açıkladı.

Bu parayı artık ödeyemeyeceğini ileri süren Gruffudd "2022 yılındaki gelirim, 2021'dekinden de ondan önceki yıllardakinden de düşük. Kendim, Alice ve çocukların sağlık sigortası ve diğer kamu giderlerini ödeyebilmek için büyük bir mücadele veriyorum" diye belirtti.

ALICE EVANS HEM ÇOCUKLAR HEM KENDİSİ İÇİN NAFAKA İSTİYOR

Alice Evans ile Ioan Gruffudd'un boşanma sürecindeki sıkıntılar sadece bununla sınırlı değil. Gruffudd, çocukları, 11 yaşındaki Ella ve 7 yaşındaki Elsie'nin ortak velayetini talep ediyor. Fakat Evans buna yanaşmıyor. Onun isteği, kızlarının birinci derece velayetini elde etmek. Ayrıca hem çocukların bakımı hem de kendisi için nafaka da talep ediyor.