Vedat Milor'dan patso itirafı
Gastronomi yazarı Vedat Milor, 'patso' için "utandıran bir itiraf"ta bulunacağını söylerken, "En iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok" dedi.
12 Mart 2021 , Cuma 16:46
Türkiye'de fast food yiyecekler arasında sıkça tercih edilen sandviç ekmeği ve patates kızartmasından oluşan 'patso'ya ilişkin Twitter'da yürüyen tartışmalara, gastronomi yazarı Vedat Milor da katıldı. Twitter'dan paylaşım yapan Milor, "Utandıran itiraf: Bir restoran eleştirmeni olarak patsonun en iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok" yazdı.
Haberin Devamı
Milor, sonraki paylaşımında ise, "Cevval girişimciler için iş fikri: Ekşi mayalı tost ekmeği içinde üçlü kızartma yöntemiyle hazırlanmış patates kızartması" dedi.
PATSO NEDİR?
Ekmek arası veya porsiyon olarak turşu ve isteğe göre ketçap ve mayonez ile sunulan papates kızartmasına patso denilmektedir.
BUNLARI DA OKUYUN
- Popüler olan her estetik bir öncekini aratıyor! Photoshopa göre estetik olmak istiyorlar
- Kahvaltıda kaşık kaşık yiyin! Kilosu 250 TL: Kana anında karışıp demir eksikliğini bitiriyor! 24 saat tok tutan besin
- Etten 25 kat fazla protein içeriyor! Doğadan gelen mucize besin: Tadı resmen etle yarışıyor
- Anında zehirlenebilirsiniz! Dondurmayı böyle tüketmek sağlığınızı bozuyor
- Gelinim Mutfakta pideli köfte nasıl yapılır? Pideli köfte tarifi, yapılışı, malzemeler