Magazin Yapay zeka modeli Gina Stewart cesur Instagram pozlarıyla ilgi odağı oldu

Yapay zeka modeli Gina Stewart cesur Instagram pozlarıyla ilgi odağı oldu

Paylaş
Yapay zeka modeli Gina Stewart cesur Instagram pozlarıyla ilgi odağı oldu

Yapay zeka tarafından üretilen Kaliforniyalı model Gina Stewart, İngiliz basınının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aktif bir sosyal medya hesabı bulunan Gina Stewart'ın paylaşımlarına beğeni yağıyor.

Dünyanın ilk yapay zeka modeli olan Gina Stewart'in OnlyFans hesabı da bulunuyor. Playboy Dergisi'nde de poz veren Stewart'ın yapay zeka yaşı ise 28.

Haberin Devamı

Avustralyalı Stewart, özellikle erkekler tarafından büyük bir ilgi gördüğünü söyledi. İnterneti kasıp kavuran paylaşımlarıyla İngiliz ve ABD basınının gündemini meşgul eden Gina'nın, her açıdan çekilmiş bin adet çıplak pozu bulunuyor.

Gina'nın çıplak pozları, difüzyonla beraber klonlandı ve sanal aleme taşındı. Gün geçtikçe takipçi sayısı artan yapay zeka modeline, bazı markalardan reklam teklifi bile geliyor.

DEEPFAKE KAVRAMI TEHLİKELİ OLABİLİR

Yapay zekanın yeni modeller tasarlama girişimi her ne kadar eğlenceli görünse de, kimi zaman korkutucu sonuçlar doğurabiliyor. Son dönemlerde sıklıklıkla konuşulan deepfake, mevcut bir görüntü veya videoda yer alan bir kişinin, yapay sinir ağları kullanarak bir başka kişinin görüntüsü ile değiştirildiği bir medya türü anlamına geliyor. Bu durum, sosyal medyada yanıltıcı videoların dolaşmasını, özellikle kadınların müstehcen görüntülerde yer almasını kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

BELLA THORNE İSYAN ETMİŞTİ

ABD'li oyuncu Bella Thorne, yapay zekanın kötüye kullanımı nedeniyle zor günler geçirmişti. Yüzü, cinsel içerikli bir videoya eklenen Bella Thorne, ağladığı görüntülerin babasının ölümüne dair bir konuşmaya ait olduğunu açıklamış, bunu yapanları kınadığını söylemişti.