Magazin Yargı 41. bölüm Kanal D izle

Yargı 41. bölüm Kanal D izle

Paylaş
Yargı 41. bölüm Kanal D izle

Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, bu akşam Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Cezmi Baskın gibi isimlerin rol aldığı Yargı dizisi, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekrana kilitliyor. Peki, bu akşam Yargı'da ne oldu? Yargı 41. bölüm Kanal D izle!

Nefes kesen polisiye hikayesiyle bağımlılık yapan Yargı dizi, bu akşam Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Yeni bölümü kaçırmak istemeyenler ve internetten izlemek isteyenler için Yargı yeni 41. bölüm Kanal D izle!

Haberin Devamı

YARGI 41. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 30 Ekim Pazar günü yayınlanan 41. Bölümünde kuyu katili Burak'ı tutuklamak için giden Ilgaz, acı bir olayla karşı karşıya kalıyor! 

Ilgaz herkesin aradığı psikopatın kimliğini ortaya çıkarmıştır. Şimdi sırada gerekli delilleri bulma ve adaleti sağlama vaktidir. Ceylin ise bir yandan yaşadığı travmanın izlerini üzerinden atmaya çalışırken, diğer yandan da kafasını kurcalayan bir sorunun cevabının peşindedir, taksiciyi içeride kim öldürmüştür?

Eski görkemli günlerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşan ve daha da güçlenen Yekta davaya müdahil olarak ekibin canını yeterince sıkmıştır. Ancak Yekta usul usul hedefine ulaşmanın hayalini kurarken, aslında hayatın hepsine hazırladığı başka planlar vardır; Yekta’nın planı keskin bir virajla yön değiştirecektir.

Haberin Devamı

Ceylin’i bulmanın ve tekrar yan yana olmanın mutluluğuyla rahatlayan Ilgaz’ı finalde hiç ummadığı bir seçim beklemektedir; bu seçim, ölüm ve yaşam arasında ince bir çizgide yakalar Ilgaz’ı.. Vermek zorunda olduğu bu ani karar onun hayatını kökten değiştirecek ve tarafların iyice keskinleştiği büyük bir mücadeleyi başlatacaktır.

YARGI 41. YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.