Magazin Yasemin Allen'den yeni yıl tepkisi: Dinle ilgisi yoktur

Yasemin Allen'den yeni yıl tepkisi: Dinle ilgisi yoktur

Paylaş
Yasemin Allen'den yeni yıl tepkisi: Dinle ilgisi yoktur

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabı üzerinden sert bir yeni yıl açıklaması yaptı

Murat Boz'la birlikte 'Dönerse Senindir' adlı filmde yer alan Yasemin Kay Allen, yeni yıla az bir süre kala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla pek çok insanın birbirine düştüğü bir konuya kendince açıklık getirdi.

'DİNLE İLGİSİ YOKTUR, NOEL 25 ARALIKTIR'


Yeni yıl kutlamalarının kötü bir niyeti olmadığını söyleyen Allen, bu gecede yapılması gerekenin sadece eğlenmek olduğunu belirterek: 'Yeni yıl gecesi, ister şükredersin ister küfredersin. O gecenin dinle ilgisi yoktur. Noel ise 25 Aralık'tır. O konu da Hristiyan vatandaşları ilgilendirir. Sen insani değerlere saygılıysan, hristiyan komşun varsa tebrik eder işine bakarsın. Yeni yıl gecesi dini bir gece değil, tüm insanlığın ortak sevincidir. Elma ile armutu birbirine karıştırma. İnsanları bölme, ayırma. Yeni yıl gecesinde, isteyen Kuran okur, isteyen çay içer, isteyen sokakta gezer, isteyen evinde parti verir. 31 Aralık kutsal bir gece değil, yılın son gecesi' dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM




YASEMİN ALLEN KİMDİR?


10 Temmuz 1989 Londra doğumlu genç oyuncu Yasemin Kay Allen, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızıdır. Müjdat Gezen Konservatuarı tiyatro bölümünü bitirmiştir.

Kavak Yelleri, Hayat Devam Ediyor, Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi dizilerinde rol almıştır. Son olarak Murat Boz ve İrem Sak'ın başrollerinde oynadığı 'Dönerse Senindir' isimli romantik komedi filminde oynamıştır.

Haberin Devamı