Magazin Yeni bir projeyle geliyor

Yeni bir projeyle geliyor

Paylaş
Yeni bir projeyle geliyor

Son dönemin başarılı gurmelerinden olan sosyal medya fenomeni Nihat Ertekin, yeni bir projeyle takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çektiği ilginç yemek videoları ile tanınan Nihat Ertekin, “Benim için yemek yapmak da en az yemek yemek kadar eğlencelidir. Damak zevkim konusunda da tutucu değilim yeni tariflere ve lezzetlere hep açık oldum, yaptığım her yemek benim için yeni bir deneyim, yeni bir merak unsuruna dönüşüyor. Ayrıca farklı ve keşfedilmemiş yöresel yemekler için seyahat etmek de benim için bir tutkudur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“YEMEK İSRAFI KONUSUNDA HASSASIM”

Kendisini Vedat Milor’a benzetenlere teşekkür eden Nihat Ertekin, “Yemek konusunda da bir gurme olduğumu iddia etmiyorum ama meraklı olduğumu söyleyebilirim. Gurme olmak herkesin harcı değil, tüm zamanınızı alacak ciddi bir iş” dedi.

Günümüzde insanların yaşadığı en büyük problemlerinin başında “Bugün ne pişireceğim?” sorusunun geldiğini hatırlatan ünlü gurme, “Bu noktada özellikle kolay hazırlanan yemek videoları ihtiyaç karşılıyor. En çok da bekar erkekler ve çalışan kadınlar ilgi gösteriyor” dedi.

Şu sıralar çok iddialı bir proje üzerinde çalıştığını aktaran Ertekin, YouTube üzerinden yayınlanacak, yurt içinde ve yurt dışında farklı lezzetleri tanıtan uzun soluklu bir programın çekimlerine başladıkları müjdesini de verdi.

Haberin Devamı