Ekonomi Milyarder iş adamının oğluna haciz şoku!

Milyarder iş adamının oğluna haciz şoku!

Paylaş
Milyarder iş adamının oğluna haciz şoku!

Antalya'da faaliyet gösteren MARDAN Palace’nın sahibi ünlü Azeri işadamı Telman İsmailov’un oğlu Sarkan İsmailov’a ait Rolls-Royce marka otomobile borcundan dolayı el konuldu.

Milyarder iş adamının oğluna ait otomobil haczedildi. Hürriyet.com'dan Nurettin Kurt'un haberine göre, borçları nedeniyle 2015 yılında icradan satılan, Mardan Palace Otel’in ardından şimdi de Rolls-Royce marka otomobile icra yolu ile el konuldu.

Rolls Royce'a el konuldu

465 bin lira alacağı karşılığı icra takibi başlatan bir tur şirketinin avukatı Ferda Perihan Kutluğ, Antalya 4. İcra Müdürlüğü aracılığıyla önceki gün otele giderek icra işlemlerine başladı. Otelin parkında bulunan otomobil, memurlar aracılığı ile haczedilerek Antalya’da bir otoparka çekildi. Borç ödenmediği takdirde ünlüleri taşıyan Rolls-Royce açık artırma usulü ile icradan satılacak.

ANTALYA'YA YILDIZ YAĞMIŞTI


Mardan Palace’ın 2009 yılında gerçekleştirilen açılışında dünyaca ünlü birçok sanatçı kırmızı halı da boy göstermişti.
Amerikalı şarkıcı Mariah Carey’den oyuncu Richard Gere’e, Hilton Otellerinin varisi Paris Hilton’dan Kanadalı şarkıcı Seal’a kadar birçok isim Antalya’da Mardan Palace otelinin açılışında sabaha kadar eğlenmişti.


Azeri işadamı Telman İsmailov otel açılışında Sharon Stone ile böyle dans etmişti.(Üstte)


Açılışa dünyaca ünlü oyuncu Richard Gere da katılmıştı. (Üstte)




Paris Hilton da düğüne katılan ünlü isimler arasındaydı.


Haberin Devamı