Spor Nefesler tutuldu, Sarpsborg 08 - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Nefesler tutuldu, Sarpsborg 08 - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Paylaş
Nefesler tutuldu, Sarpsborg 08 - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Beşiktaş bu akşam mühim bir karşılaşmaya çıkıyor. Siyah-Beyazlı ekip Norveç ekibi Sarprsborg 08'i ağırlayacak. Kara Kartalların mücadeleden farklı skorla ayrılması bekleniyor. Fakat sonuç kötü olursa işler çok zora girecek. Bu nedenle de taraftarlarca, "Sarpsborg 08 - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?" sorusu sıkça soruluyor.

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ı kritik bir mücadele bekliyor. Grupta son sırada yer alan Siyah-Beyazlı kulüp deplasmanda Sarpsborg 08'i ağırlıyor. Temsilcimiz elinden geleni sahaya yansıtıp mücadeleyi kazanmak zorunda yoksa bir üst tura çıkma şansını zorlaştıracak. Peki, Sarpsborg 08 - Beşiktaş maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Haberin Devamı

SARPSBORG 08 BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Sarpsborg 08 Beşiktaş maçı 29 Ekim Perşembe akşamı saat 23.00'te Sarpsborg Stadion'da oynanacak. Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Harald Lechner yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Sarpsborg - Beşiktaş muhtemel 11'ler...

Sarpsborg: Vasyutin, Horn, Thomassen, Halvorsen, Nielsen, Vetti, Tveita, Askar, Tamm, Muhammed, Mortensen

Beşiktaş: Karius, Adriano, Vida, Necip, Caner, Lens, Oğuzhan, Dorukhan, Ljajic, Mustafa, Love

BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPALARINDA 215. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci hafta maçında yarın Norveç ekibi Sarpsborg’a konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 215. mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 214 maçta rakiplerine 82 kez üstünlük kurdu. 86 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 46 mücadeleden berabere ayrıldı.

Haberin Devamı

Avrupa arenasında rakip fileleri 285 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 305 gol gördü.

BEŞİKTAŞ'TA HER ŞEY AVRUPA İÇİN

Norveç temsilcisi Sarpsborg ile oynayacakları maç öncesinde sakatlığı bulunan 5 isimden müjde gelmesi, teknik direktör Şenol Güneş’i keyiflendirdi. Tecrübeli hoca, -7 derecede oynanacak karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak için plan üstüne plan yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’de 13. haftayı 4-1’lik Ankaragücü galibiyetiyle tamamlayıp ligde kötü gidişata son vererek temiz bir sayfa açan Siyah- Beyazlılar, şimdi Avrupa’ya kilitlendi. UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4 maç sonunda 1 galibiyet, bir beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 topladığı 4 puanla dördüncü sırada yer alan Beşiktaş, perşembe günü oynanacak Sarpsborg karşılaşmasını da kazanıp başarısını bu kulvarda da perçinlemek istiyor. Sivasspor galibiyetinin ardından dün başlayan Sarpsborg hazırlıklarında oyuncularını motive etmeye başlayan teknik direktör Şenol Güneş, Norveç’te oynanacak mücadelede mutlak galibiyet hedefliyor.

KARTAL ADETA DONACAK

Sarpsborg’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Siyah- Beyazlılar, perşembe günkü maçta hem rakibiyle hem de soğuk havayla mücadele edecek. Yarın 12 derecelik İstanbul’dan eksi 5 derecedeki Norveç’in Sarpsborg kentine gidecek olan Kara Kartal, maç saatinde adeta donacak. Türkiye saatiyle 23.00’te oynanacak karşılaşma saatinde havanın eksi 7 dereceye kadar inmesi bekleniyor...

Haberin Devamı

RAKİP LİGİ BİTİRDİ

Kara Kartal’ın UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe akşamı konuk olacağı Sarpsborg, Norveç Ligi’nde sezonu geçen hafta Tromsö’yle oynadığı karşılaşmayla tamamladı. Rakibini deplasmanda 2-0’lık skorla geçen Mavi-Beyazlılar, sezonu 41 puanla 8. sırada kapatmıştı. Ligin tatil girmesi sonrasında tamamen UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanan Sarpsborg takımı, Norveç Ligi’nde sezonun bitmesine rağmen ara vermeyip Beşiktaş için hazırlıklarını sürdürüyor.