Dini bilgiler 666 sayısının anlamı nedir? Numerolojide 666 sayısının enerjisi nedir?

666 sayısının anlamı nedir? Numerolojide 666 sayısının enerjisi nedir?

Paylaş
666 sayısının anlamı nedir? Numerolojide 666 sayısının enerjisi nedir?

666 sayısı uzun yıllardır Şeytan'ı temsil etmesi ile bilinmektedir. Çünkü Kitab-ı Mukaddes'in Vahiy bölümünde yer alan 666 sayısından canavara ait sayı olarak bahsedilmiştir. Bu metinde 666 sayısı İbranice olarak yazılmıştır. 666 sayısının anlamı nedir ve numeroloji de 666 sayısının enerjisi nedir sizler için derledik.

Kitab-ı Mukaddes'in Vahiy bölümünde yer alan 666 sayısından canavara ait sayı olarak bahsedilmiştir. Bu metinde 666 sayısı İbranice olarak yazılmıştır. Ancak 666 sayısı düşünceleri amaçla doğru orantılı olarak ayarlamak anlamına gelir. Genelde kişilere içlerine dönmelerini söyleyen bir sayı olarak da kabul edilir.

Haberin Devamı

666 SAYISININ ANLAMI NEDİR?

Eğer 666 sayısının hayatınızda sürekli bir yerlerde görüyorsanız yaşantınızda bir dengesizlik var demektir. Ayrıca düşünceleriniz evrenle aynı hizada ya da değerde de olmayabilir. Mevcut isteklerinizi ve durumunuzu yeniden gözden geçirmeniz, isteklerinizi yaşamınıza göre şekillendirmeniz gerekir.

Düşüncelerinizi ve isteklerinizi belirlemek için vücudunuzu dinlemeniz gerekir. Eğer düşünceleriniz ile evren aynı hizada olmazsa mide, kalp ya da belinizde ağrı veya kısıtlanma hissediyor da olabilirsiniz. Fiziksel olarak bunların farkına vardığınızda hayat boyunca doğru tercihler yapmanız daha kolay olur.

NUMEROLOJİDE 666 SAYISININ ENERJİSİ NEDİR?

Hayat, karbonlardan meydana gelmiştir. Karbon ise 6 elektron, 6 nötron ve 6 protondan oluşmaktadır. Bu nedenle de maddi formunuzun içinde 666 sayısını temsil edersiniz. Ruh olarak bakıldığında maddi dünyada görevlerinizi yerine getirmek için fiziksel bir beden ile cisimleştiniz. Fiziksel dünyaya gelmenizin nedeni kendinizi geliştirmektir. Yaptığınız ya da söylediğiniz her şey diğer insanların hayatları üzerinde dalgalanmalar yaratır. 666 sayısını tekrar tekrar gördüğünüzde düşüncelerinizi evren ile hizalamanız gerekir.

Haberin Devamı

666 sayısını sürekli görürseniz kendinizi değiştirmeniz gerektiğini anlamlısınız. Söylediklerinize ve davranışlarınıza dikkat etmeli, isteklerinizde de hayatınıza göre kararlar vermelisiniz. İnsanlar hayatında bir değişiklik yapmaları gerektiğinde işe önce kendilerinden başlamalı ve sonrasında diğer şeyleri değiştirmeye başlamalıdır. Ayrıca 666 sayısı kişilere istediklerinden daha fazlasını başarabilecekleri mesajını da verir.

"Her gün aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir." - Alman Teorik Fizikçi Albert Einstein