Futbol Cristiano Ronaldo Juventus'ta
Paylaş
Cristiano Ronaldo Juventus'ta

Juventus Başkanı Andrea Agnelli ve Türk eşi Deniz Akalın, bugün özel bir jetle Yunanistan'a hareket etti. Ailesiyle burada tatilde olan Cristiano Ronaldo ile bir araya geldi ve görüşme sonrası yapılan açıklamaya göre Cristiano Ronaldo'nun 100 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'a transfer olduğu belirtildi

Yapılan son dakika açıklamasına göre Juventus Cristiano Ronaldo transferini 100 milyon Euro bonservis bedeli ile tamamlandı.

Haberin Devamı

ÖZEL JETLE YUNANİSTAN'A

Juventus Başkanı Andrea Agnelli ve Türk eşi Deniz Akalın'la birlikte Yunanistan'a hareket ederkenki görüntüleri yer aldı. Tatilini Yunanistan'da sürdüren Cristiano Ronaldo ile buluşan ikiliye, Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes'in de katıldı. Mendes, özel bir jetle gün içerisinde Yunanistan'a gitti.

RONALDO'NUN MADRİD KARİYERİ

Real Madrid formasıyla 438 maçta 450 gol kaydeden yıldız futbolcu, Real Madrid tarihinde kaldırmadık kupa bırakmadı. Real madrid tarihinin en golcü oyuncusu unvanını elinde tutan Ronaldo, eflatun beyazlılarla 2 La Liga, 4 Şampiyonlar Ligi ve 2 Kral Kupası zaferi yaşadı.

ÇİN'E TRANSFERE RET

İtalya'nın son şampiyonundan gelen teklif öncesinde, önüne belki de asrın en büyük teklifi geldi ama o Çin'den gelen yıllık 100 milyon Euro'luk bu teklifi elini tersiyle itti.

Haberin Devamı

Bu teklif Çin Süper Ligi'nin ekonomik gücünü gösteriyordu. Böyle astronomik tekliflerle Çinli futbol kulüpleri önceden Tevez, Hulk, Oscar gibi oyuncuları satın almıştı.

En son Mascherano, Barcelona'dan ayrılıp Çin'in yolunu tutmuştu. Ancak Ronaldo, Çin'e gitmenin onun kariyerinin bitişini getireceği için bu teklifi kabul etmedi.

O en üst seviyede Madrid ile mücadele etmeye devam etti ve büyük paralar içinde bir emekliliğe "hayır" dedi.