Akciğer kanserine Antep fıstığı
Antep fıstığı akciğer kanserine yakalanma riskini azaltıyor
15 Nisan 2010 , Perşembe 05:00
Amerika Teksas’taki Woman’s Üniversitesi’nin araştırmasına göre antep fıstığının içinde bulunan E vitaminin koruyucu etkisi yüksek.
Haberin Devamı
Antep fıstığı başta akciğer kanseri olmak üzere çeşitli kanser türlerine yakalanma riskini azaltıyor.
Uzmanlar günde bir avuç antep fıstığı yenilmesini tavsiye ediyor.
BUNLARI DA OKUYUN
- 24 saat içinde ölüme yol açıyor! Vücudunuzda bu belirtiler varsa dikkat!
- Uzmanı uyardı: Hava kalitesi astımı ve şiddetini etkiliyor
- "Boyunda görülen her kitle kanser habercisi olmasa da tedbirli olunmalı"
- Günlük hayatta depresyon belirtilerini gizleyenler dikkat!
- Pazartesi sendromu ile mücadelede etkili 7 yöntem