Metabolizmanızı çalıştırmanın yanı sıra size enerji de vereceğinden güne başlarken de tüketilmesi idealdir.
PROF. DR. CANAN KARATAY DA ÖNERİYOR
Aslında çok eski yıllardan beri çayın içerisine tereyağ atılmasının kullanılan bir yöntem olduğunu söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay, şeker yerine hem çay hem de kahveye tereyağ atılmasını öneriyor.
Çayı şekersiz içemeyenlerin bu alışkanlıktan hemen vazgeçmesi gerektiğini söyleyen ünlü profesör, şekerin tüm hastalıkların temelinde yatan sebep olduğunun da altını çiziyor.
Çay ve kahvenin tadını yumuşatmak, aynı zamanda da sağlıklı hale getirmek için bu yöntemin kullanılabileceğini vurgulayan Karatay, tereyağlı çay tüketmenin kalp krizinden de koruduğunun altını çiziyor.