Beden Sağlığı Hayatı boyunca kansere çare aradı! Bulduğu karışımla 45 bin kişiye resmen umut oldu

Hayatı boyunca kansere çare aradı! Bulduğu karışımla 45 bin kişiye resmen umut oldu

Paylaş
Hayatı boyunca kansere çare aradı! Bulduğu karışımla 45 bin kişiye resmen umut oldu

Terapiyi bulan Rudolf Brojs, hayatı boyunca kansere doğal bir çare arıyordu. Araması şimdiden 45.000 hastaya yardım eden özel bir içecekle sonuçlandı. Rudolf Brojs, kanserin hayatta kalmak için proteinlere ihtiyacı olduğunu keşfetti.

Rudolf Brojs hastaların sadece özel çay bileşimleri ve özel sebze suyu içtikleri 42 günlük bir program geliştirdi. Tamamen doğal olan bu içeceğin ana maddesinde pancar yer alıyor. Brojs, böyle proteinsiz bir diyetin kanser hücrelerini öldüreceğini söylüyor.

Haberin Devamı

Kanser hücrelerini öldüren karışımın malzemelerini şu şekilde açıklıyor;

MALZEMELER

  • Pancar (% 55),
  • Havuç (% 20),
  • Kereviz Kökü (% 20),
  • Patates (% 3),Turp (% 2)

HAZIRLANIŞI:

Tüm malzemeleri karıştırdığınızda ve içecek hazır demektir. Sadece vücudun istediği kadar meyve suyu iç. Pancar, kanser önleyici özelliklere sahip amino asit betain içerir. Bu tür bir terapi sadece neoplazmalar için tavsiye edilmez. Bu tür sebze suyunun düzenli tüketimi oksidatif stres ile ilgili hastalıkları araştırarak, kolesterolü% 40’a kadar düşürecek, kan basıncını düşürecek ve dolaşım sistemini destekleyecektir. Vücudu toksinlerden mükemmel şekilde temizler ve vitamin ve mineral eksikliklerini giderir.

Pancar folik asit içerir, bu nedenle hamile kadınların diyetlerini meyve suyuyla zenginleştirmeleri önerilir. Pancar ve havuç kombinasyonu gut tedavisinde olduğu kadar baş ağrıları, diş ağrıları, kemikler ve eklemler, cilt problemleri ve menstrüasyonda yardımcı olabilir. Kanseriniz olmasa bile, ana bileşen olarak pancar ile sebze suyunu tanıtmaya değer. Sağlık için harika bir destek sağlar…

Haberin Devamı

PANCARIN SAĞLIĞIMIZA BAŞKA NE GİBİ FAYDALARI VAR?

Pancar, hem kökleri hem de yapraklarıyla tüketilen besleyici bir sebzedir ve birçok sağlık faydası sunabilir. İşte pancarın bazı faydaları:

ANTİOKSİDANLAR BAKIMINDAN ZENGİN:

Pancar, antioksidanlar açısından zengin bir kaynaktır, özellikle de betalain adı verilen bileşikler. Antioksidanlar, vücudu serbest radikallerin neden olduğu hücresel hasardan koruyarak yaşlanma sürecini yavaşlatabilir ve çeşitli kronik hastalıklara karşı koruyabilir.

 

KAN BASINCINI DÜZENLEME:

İçeriğindeki nitratlar, vücut tarafından nitrik okside dönüştürülerek kan damarlarının genişlemesine yardımcı olabilir. Bu da kan basıncını düzenleyerek kalp sağlığını destekleyebilir.

EGZERSİZ PERFORMANSINI ARTIRMA:

İçeriğindeki nitratlar, egzersiz sırasında oksijen tüketimini ve dayanıklılığı artırabilir. Bu nedenle, sporcular ve aktif bireyler tarafından egzersiz performansını artırmak için tercih edilebilir.

 

İYİ BİR LİF KAYNAĞI:

Pancar lif bakımından zengindir. Lif, sindirimi düzenlemeye yardımcı olabilir, tokluk hissini artırabilir ve sindirilen gıdaların emilimini yavaşlatabilir.

Haberin Devamı

 

KARACİĞER SAĞLIĞINI DESTEKLEME:

Pancar, karaciğer fonksiyonlarını destekleyebilecek bileşikler içerir. Özellikle betalainler, karaciğer detoksifikasyonuna yardımcı olabilir.

 

İYİ BİR VİTAMİN VE MİNERAL KAYNAĞI:

Pancar, folat (B9 vitamini), manganez, potasyum ve C vitamini gibi vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Bu besin maddeleri, bağışıklık sistemi sağlığını destekleyebilir, kemikleri güçlendirebilir ve vücudun genel işleyişine katkıda bulunabilir.

 

ANTİ-İNFLAMATUAR ETKİLER:

Pancarın içerdiği bileşikler, vücutta anti-inflamatuar etkiler gösterebilir. Bu da iltihaplanma ile ilişkili bazı sağlık sorunlarına karşı koruma sağlayabilir.

 

KANSER RİSKİNİ AZALTMA:

Pancarda bulunan betalainler ve diğer antioksidanlar, bazı kanser türlerine karşı koruyucu etki gösterebilir. Ancak bu konuda daha fazla araştırma gereklidir.