Cinsel Sağlık Sadece gençleştiriyor sanıyorduk ama orgazm süresini de uzatıyormuş

Sadece gençleştiriyor sanıyorduk ama orgazm süresini de uzatıyormuş

Paylaş
Sadece gençleştiriyor sanıyorduk ama orgazm süresini de uzatıyormuş

En gözde cilt bakım ürünleri arasında yer alan hyaluronik asitin, cinsel sağlık üzerinde olumlu etkileri olduğu ortaya çıktı.

Mısır'daki Zagazig Üniversitesi'nde yaşları 30 ila 50 arasında değişen 30 erkek üzerinde yapılan bir araştırmada, hyaluronik asitin orgazm süresini uzattığı kanıtlandı.

Haberin Devamı

Kozmetik sektörünün baş tacı sayılabilen hyaluronik asitin, orgazm süresini ortalama 37 saniyeden beş dakikanın üzerine çıkardığı duyuruldu.

ETKİSİ 1 YILDAN FAZLA SÜRDÜ

Araştırmada yer alan erkeklerin penisine hyaluronik asit enjekte edildi. Hyaluronik asitin, hisleri azalttığı için cinsel ilişki süresini uzattığı tahmin ediliyor. Arap Üroloji Dergisi, iğnelerin bir yıl sonra hala etkili olduğunu bildirdi.

Yaşlanma karşıtı olduğu bilinen hyaluronik asit, eklemlere kayganlık ve esneklik de kazandırıyor. Göz kuruluğunu önlüyor ve egzamayı tedavi ediyor.

KİREÇLENME TEDAVİSİNDE DE KULLANILIYOR

Osteoartrit yani kireçlenme tedavisinde de başvurulan hyaluronik asit, eklemlere enjekte edildiğinde mucizevi sonuçlar doğuruyor. Yüzdeki kızarıklıkları azaltıyor ve ince çizgileri yok ediyor. Hyaluronik asite, protez uygulamalarında da başvuruluyor. Cam kelimesinden ortaya çıkan hyaluronik asit, yapısal olarak kendinin yaklaşık bin katı kadar su tutma özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde kas ve kemiklerin sağlıklı bir şekilde hareket etmesine katkıda bulunur.

Haberin Devamı