Mangaldan önce eti terbiyeleyin
Mangalta pişirilen etlerin kanser riski oluşturduğu belirtildi
25 Mayıs 2010 , Salı 05:00
Amerika’daki Kansas Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre; mangalda pişirilen etler kısa sürede yüksek ısıya maruz kaldığından kanser riski oluşturuyor.
Mangal yapmadan önce eti kimyon, kişniş, Çin zencefili, rozmarin ve zerdeçal gibi baharatlarla terbiyelemenin bu riski önemli ölçüde azalttığı açıklandı
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Toz taşınımı ve şiddetli hava koşulları alerjiye sebep oluyor! Kulağında baskı hissedenler hemen doktora koşsun!
- Tüketildiği anda sindirim sistemine zarar veriyor! İşte insan vücudunun en büyük düşmanı!
- Türkiye Avrupa birincisi olmuştu, obezite bağırsak kanseri riskini artırıyor!
- Bir taşla iki kuş vurmak isteyenler toplanın! Hem uyuyup hem de kilo vermek mümkün!
- Sivrisineklerden bulaşıyor! Tehlike etrafımızda kol geziyor: 24 saat içerisinde mutlaka tedavi edilmeli!