Soğan kabuğunun mucizesi
Türkler yemeklerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen soğanın kolestrolü düşürdüğü ortaya çıktı
25 Mayıs 2014 , Pazar 21:13
Diyet uzmanları soğan kabuklarının yemeklere katıldığında kolesterolü düşürdüğünü ve damar sağlığına büyük fayda sağladığını söyledi. ‘WeightLossResources’ adlı sağlık sitesinden araştırmacılar soğan kabuğunda bulunan ‘quercetin’ adlı bitki pigmentinin hem tansiyonu düşürdüğünü hem de atardamarlarda oluşan tıkanmalara engel olduğunu belirtti. Uzmanlar, soğan kabuğunun bilinçsizce çöpe atıldığına dikkat çekti.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- O mucizevi besin ayette geçiyor! Sağlığını korumak isteyenlere müjde! Mutlaka tüketilmesi gerekiyor…
- Yeni gizli pandemi olarak biliniyor! Uzmanından obezite ile ilgili korkutan açıklamalar!
- Bu kadarı da olmaz artık: Mağaraya giren herkes bambaşka biri olarak çıktı! Zaman kavramını bozan 40 gün 40 gece!
- Gençlik iksiri kolajen o bir dilimde saklı! Vücuda faydaları saymakla bitmiyor!
- Uzmanından uyarı: 50 yaş üzeri erkeklerde görülüyor: Bu hastalık uykuda yaralanmaya neden oluyor…