Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi trafiği sürüyor
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi trafiği sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen’le görüştü. Erdoğan daha sonra, ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Risch, Lübnan Başbakanı Mikati, İngiltere Başbakanı Liz Truss, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ve KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle New York’ta temaslarını sürdürüyor. Dün BM Genel Kurulu'nda konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi’nde Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Risch'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta ABD'li Cumhuriyetçi Senatör James Risch ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle New York’ta temaslarını sürdürüyor. Dün BM Genel Kurulu'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'li Cumhuriyetçi Senatör James Risch'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kurulu kapsamında geldiği ABD’nin New York kentinde Lübnan Başbakanı Necip Mikati’yi kabul etti.

Haberin Devamı

İngiltere Başbakanı Liz Truss görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta İngiltere Başbakanı Liz Truss ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle New York’ta temaslarını sürdürüyor. Dün BM Genel Kurulu'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra İngiltere Başbakanı Liz Truss ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle geldiği ABD’nin New York kentinde temaslarını sürdürüyor. Dün BM Genel Kurulu'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Türkevi’nde İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss ile göreve gelmesinden bu yana ilk görüşmesini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle geldiği ABD’nin New York kentinde temaslarını sürdürüyor. Dün BM Genel Kurulu'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de Türkevi’nde ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştü.

Haberin Devamı