Ekonomi Siz isteyin ofisinize gelsin

Siz isteyin ofisinize gelsin

Paylaş
Siz isteyin ofisinize gelsin

1997 yılında kurulan Büroma, Türkiye' de 16 yıllık tecrübesi ile birlikte e-ticaret sektöründe de başarılara imza atıyor. buroma.com.tr, her türlü ofis malzemesini 1 iş günü içerisinde müşterilerine ulaştırıyor

Son bir yılda Buroma.com.tr e-ticaret atılımı için yapılan yatırımın 250 bin TL olduğunu belirten Büroma Genel Müdürü Fırat Kanat; kırtasiye, gıda, temizlik, bilgisayar ve sarf ürünlerin bulunduğu 11 ana ürün kategorisinde binlerce ürünü online sipariş ile kullanıcıya zaman kazandırdıklarının altını çiziyor. Kanat; “buroma.com.tr’ yi ayda yaklaşık 30000 kişi ziyaret ediyor. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi göz önüne alarak sipariş edilen ürünlerin kullanıcıya 1 iş günü içerisinde teslim ediyoruz. Günün her saati sipariş ve ayrıca canlı destek hizmeti ile kullanıcıyla anında iletişim kurabiliyoruz” diyor.

Haberin Devamı

Buroma.com.tr’ de 2000 farklı ürünün satıldığını ifade eden Kanat; Ofis ihtiyaçları arasında en çok talep gören ürünlerin %15’ inin online olduğunu bu ürünlerin fotokopi kağıdı, klasör, telli dosya, poşet dosya , fosforlu kalem, tuvalet kağıdı, peçete, hazır kahve, kahve kreması olduğunu vurguluyor.

İstanbul içi tüm sevkiyatlarının ücretsiz yapıldığını belirten Kanat, belirlenen sipariş tutarının üzerindeki İstanbul dışı tüm sevkiyatların da ücretsiz yapıldığına dikkat çekiyor. Buroma.com.tr’ yi günde 1000 kişinin ziyaret ettiğini ifade eden Kanat, her geçen gün Büroma ailesine yeni müşteriler eklendiğini belirtiyor.

Toplam ürün adetleri 40 bin olan Büroma, 2012 yılındaki cirolarının 8 milyon olduğunun altını çizen Kanat; 2013 yılında bu rakamın 10 milyona ulaşmasını hedeflediklerini ve 2 yıl içerisinde online ofis malzemeleri kanalında pazar paylarını %10’a çıkarmak istediklerini ifade ediyor.

Haberin Devamı

Kanat; “Geçen yıla göre %25’lik büyüme sağladık. Bu artışı e-ticaret yatırımımıza, kurumsal satış kanalımızı geliştirme ve iyileştirmemize, kurduğumuz call center ekibinin müşteriye ulaşmadaki başarısına bağlıyoruz. Önümüzde yıl / yıllarda gıda ve temizlik ürünleriyle ambalaj ürünlerinin genel ciro içindeki payının artacağını düşünüyorum. Türkiye de e-ticaret sitesi olarak pazarda birçok firmanın önündeyiz. 16 yıllık tecrübemizle müşterilerimizin bizden talep edeceklerini önceden tahmin edebiliyoruz. Binlerce ürününü depolarımızda stok ederek hızlı sevkiyat yapılmasını sağlıyoruz” dedi.