Soğan kabuğunun mucizesi

Soğan kabuğunun mucizesi

Türkler yemeklerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen soğanın kolestrolü düşürdüğü ortaya çıktı

25 Mayıs 2014, Pazar 21:13 Son Güncelleme:
YAZI BOYUTU
Abone Ol Google News

Diyet uzmanları soğan kabuklarının yemeklere katıldığında kolesterolü düşürdüğünü ve damar sağlığına büyük fayda sağladığını söyledi. ‘WeightLossResources’ adlı sağlık sitesinden araştırmacılar soğan kabuğunda bulunan ‘quercetin’ adlı bitki pigmentinin hem tansiyonu düşürdüğünü hem de atardamarlarda oluşan tıkanmalara engel olduğunu belirtti. Uzmanlar, soğan kabuğunun bilinçsizce çöpe atıldığına dikkat çekti.

Sağlık içerikleri sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder
SIRADAKİ HABER Milyonlarca insan her gün bu gerçekleri bilmeden yiyor!