Türkiye (Son Dakika) Baltalı Dilruba! Dövmesinden teşhis edildi, kızların parmaklarını baltayla kesmiş

Baltalı Dilruba! Dövmesinden teşhis edildi, kızların parmaklarını baltayla kesmiş

Paylaş
Baltalı Dilruba! Dövmesinden teşhis edildi, kızların parmaklarını baltayla kesmiş

Balıkesir'deki çiftlik evinde genç kızlara işkence edip uyuşturucuya alıştıran çetenin lideri, sırtındaki ejderha dövmesinden teşhis edilip yakalandı. Baltayla kızların parmaklarını kesenin ise Dilruba Candaş adlı kadın olduğu anlaşıldı.

Edremit'te 10 dönüm arazideki bir çiftlik evine kaçırılıp bir ay cinsel saldırıya uğrayan, işkence gören, parmakları kesilen G.A. (18) adlı genç kız, polise şikayetçi oldu. 13 Aralık'ta yapılan baskında aralarında çete lideri Mehmet Salih Turanlı’nın da olduğu 9 kişi yakalanıp tutuklandı. Çetenin, esnafı haraca bağladığı, kaçırdıkları kadınlara elektroşokla işkence yaptığı, zorla uyuşturucu verdiği ve çektikleri videolarla şantaj yaptıkları belirlendi.

Haberin Devamı

ÇİFTLİKTE CEPHANELİK

İşkence gören 4’ü kadın, 14 kişinin korkudan polise ihbarda bulunamadıkları anlaşıldı. G.A. adlı kız, çete lideri Turanlı’yı sırtındaki ejderha dövmesinden teşhis etti. Çete mensubu Dilruba Candaş'ın ise genç kızın dört parmağını baltayla kestiği tespit edildi. Firari M.B.’nin ise kızlara hortumla işkence yaptığı ifade edildi. Çiftlikte 14 tabanca, 6 tüfek, 217 mermi, uyuşturucu ve çok sayıda cep telefonu ile SIM kart ele geçirildi.

Bir ilçeye hayatı zindan eden çete Balıkesir'in Edremit ilçesinde G.A. (18) isimli genç kızın, bir grup tarafından 'muhbir' olduğu gerekçesiyle kaçırılıp, cinsel saldırıya uğradığı ve işkence gördüğü ihbarı üzerine polis tarafından başlatılan çalışma kapsamında, esnafı haraca bağlayan, haracı ödemeyen mağdurlara ve başka kadınlara da çiftlik evinde işkence yaptığı belirlenen çete ile ilgili 9 şüphelinin tutuklandığı olayda, aranan 4 şüpheliden Rabia Dilruba Candaş da yakalanıp, tutuklandı. Candaş’ın G.A.'ya 'baltalı işkence' yaptığı ortaya çıktı.

DÜKKANLARI GASP ETMİŞLER

Polis, 'Baltalı Dilruba'nın saklandığı eve yaptığı baskında, göçmen kaçakçılığı dahil 16 suç kaydı bulunan F.E.'yi de yaralı halde ele geçirdi. F.E., operasyon sırasında balkondan atlayıp kaçmak isterken, 4’üncü kattan zemine düştü. Operasyonun ardından polise ifade veren ve işkence gören işyeri sahipleri, dükkanlarını çeteye devretmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Haberin Devamı