Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 13 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 13 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 13 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden, dün katıldığı bir konferansta yaptığı konuşmada Latin Amerikalıları meşhur yemekleri "tako"ya benzettiği için sözcüsü Michael LaRosa aracılığıyla sosyal medya üzerinden özür diledi.

-Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde iki aile arasında çıkan ve taş, sopa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

-Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollogren, Srebrenitsa soykırımında katledilenlerin ailelerinden özür diledi.

-Kırşehir'de bir tarım işçisi sahte alkolden hayatını kaybetti.

-TBMM Başkanı Mustafa Şentop, koronavirüs vaka sayılarında artış yaşandığına dikkat çekerek, "Her ne kadar salgındaki hastalığın seyri biraz hafif gitse de yine de bulaşma sayısında artış var. Onun için yine bazı hassasiyetlerimizi öne çıkarmak, mesafe ve hijyene dikkat etmek, mümkünse toplu ve kapalı alanlarda maske kullanmak gibi hususlara riayet etmekte fayda var” dedi.

Haberin Devamı

 Güne Dair Notlar

  • 13 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,33 TL, euro ise 17,39 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Seversin (KANAL D)

Yerli Dizi: Duy Beni (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: Tokatçı (SHOW)

Yerli Dizi: Gizli Saklı (FOX)

Akşama ne yesek?

  • TERBİYELİ MERCİMEK ÇORBASI
  • FIRINDA SOSLU KÖFTE
  • LABNELİ MAKARNA
  • GAZETE BAKLAVASI 

Tarifler için tıklayın!

Günlük burç yorumları

KOÇ: Sizi anlamak zor. Bu özelliğinizden gizli bir zevk duyuyorsunuz. Duygusal sorun yaşamamak adına aldığınız önlem bir hayli işe yarıyor. Lüzumsuz kişileri böylece çevrenizden uzaklaştırmış oluyorsunuz.

BOĞA: Günlük attığınız adımlar sizin için bir sonraki günün şartlarını oluşturuyor. Bu sırada herkes sizin hata yapmanızı bekliyor. Belki bu yüzden bazen fazla sinirli hareket ediyorsunuz Biraz eğlenmeye vakit ayırın.

İKİZLER: Baskıcı bir ortamda çalışmaktan sizin kadar nefret eden yoktur. Sinirlendiğinizden her şey tavırlarınıza yansıyor. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyorlar. Bugün, benzer bir durum içindesiniz.

YENGEÇ: Bazen sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Ona karşı olmadık zamanlarda kıskanç bir tavır takınıyorsunuz. Zaman içinde giderek aranıza ilgisizlik ve soğukluk girebilir.

Haberin Devamı

ASLAN: Yeni bir projeye atılmanın stresini yaşıyorsunuz. Kendinizle sürekli savaş yaşamanın yorgunluğunu taşıyorsunuz. Sakin olup kendinize zaman tanımalısınız. Göreceksiniz, her şey sizin lehinize gelişecek.

BAŞAK: Kafanızda uğraştığınız işin dışında henüz sizin de somutlaştıramadığınız işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Bulunduğunuz sosyal çalışmalar bu yönünüzü tatmin ediyor.

TERAZİ: Duygusal sayılmazsınız. Size göre her şey pratik değerlendirilmeli. Zevkleriniz, duygularınıza değil mantığınıza dayanıyor. Sevdiğiniz kişi sizinle aynı fikirde değil. Daha duygusal ve ilgi bekliyor.

AKREP: Yakıcı duyguların önüne geçemiyorsunuz. Her an patlamaya hazır bomba gibisiniz. Bu durumun sağlığınızı etkilediğini hastalanınca anlayacaksınız. Öfkeye yaşamanın kimseye faydası yok.

YAY: Arkadaşınızın sorununa çözüm geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Özel sorunlarınızda fazla sorumluluk almaktan kaçınırken, kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmamalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kararlarınızı yalnız vermekten hoşlanıyorsunuz. Coşkunun eksilmesi sizde gerilim yaratıyor. Bugün, yine onunla ilgili yaşayacağınız durgunluk aşkınızın geleceği için kafanızda soru işaretlerin oluşmasına sebep olacak.

KOVA: Aşkla işi karıştırmayan bir yapınız olduğunu söyleseniz de, işinizde sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Özellikle karşı cinsin ilgisi üzerinizde. Böyle olayların karşısında çevreden tepki alabilirsiniz.

BALIK: Her konuda özverili çalışmanız çoğu kez kendinizi unutmanıza sebep oluyor. Keyfiniz kaçtığı zaman da paniğe kapılıyor ve hastalıkla ilgili gereksiz evhama kapılıyorsunuz. Aslında dinlenmeye ihtiyacınız var.