Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 6 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 6 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 6 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Esenyurt’ta uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Selami Ş. (36) döner bıçağıyla çevreye tehditler savurarak, kendine zarar verdi. Selami Ş. ekiplerin uzun uğraşları sonucunda ikna edilerek gözaltına alındı.

Sinop’ta sahilde görülen cisim panik oluşturdu. Cismin füze yapımında kullanılan azot tankı olduğu tespit edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sadece kanserli hücreyi yakalayan ve sadece o kanserli hücreyi yok edecek bir ilaç teknolojisi şu anda hamdolsun faz 1 aşamasını bitirmek üzere bu Türkiye açısından da, çalışan arkadaşlarımız açısından da gurur duyulacak bir çalışma" dedi.

Ankara Valiliği'nden yapılan gök gürültülü sağanak uyarısında "Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Haberin Devamı

ABD, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan ziyaretinin ardından Çin'in ABD Büyükelçisi Qin Gang'i Çin'in eylemlerini kınamak için Beyaz Saray'a çağırdı.

Kolombiya'nın Cali şehrinde düzenlenen U20 Dünya Atletizm Şampiyonası’nda tarihi bir organizasyon geçiren Türkiye'den bir büyük başarı daha geldi. Mazlum Demir, 10 bin metre yürüyüşte dünya şampiyonu olurken, Hayrettin Yıldız da üçüncülüğü aldı. 

 

Güne Dair Notlar

  • 6 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,91 TL, euro ise 18,24TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Tel şehriye çorbası
  • Kuru fasulye
  • Şehriyeli pilav
  • Su muhallebisi

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Çok Güzel Hareketler 2 (KANAL D)

Sinema: İnanılmaz Örümcek Adam (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Kazanan Restoran (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli, olanaklarınızı araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler sizi rahatsız edecektir. Olabileceklere karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız.

BOĞA: Maddi konularda şartlarınızı zorluyorsunuz. Kendinize yeni konular gündeme getirmekte her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazancınızı artırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var. Detaylar önemli olacak.

İKİZLER: Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Bugün olaylara kapalı olmayı tercih ediyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İsteklerinizi hayata geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetliyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, olayları derin ve farklı bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız.

ASLAN: Bugün aşkınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.

BAŞAK: Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinize yansıtıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak.

TERAZİ: Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar da ilgilendirmiyor. Ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve daha fazla taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir.

YAY: Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak.

OĞLAK: Çevrenize karşı oldukça kapalı bir tavır içindesiniz. Her şeyi tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin desteğini isteyebilirsiniz. Olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman çözüme ulaşabileceksiniz.

KOVA: Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Gizli takdirler sizin için.

BALIK: Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Bugün, günlük temponuzun yoğunluğunu bir plan dahilinde uygulamalısınız. Profesyonelce davranıyorsunuz.

Haberin Devamı