Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 7 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 7 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 7 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Manisa’nın Soma ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yangına karadan ve gece görüşlü helikopterlerle havadan ekiplerin mücadelesi devam ederken Türk Kızılay Manisa Şubesi ekip ve gönüllüleri tarafından, kent merkezinde sıcak havada çalışan işçilere, Kızılay Maden Suyu, su ve kek ikram edildi.

-İkna yoluyla teslim olan ve Batman’da ailesiyle buluşturulan PKK'lı kadın terörist, terör örgütünün iç yüzünü anlattı.

-Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Kayserispor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada “Geliştireceğimiz yerler var. Hafta hafta daha iyi olacağız” dedi.

-Tekirdağ'da devrilen işçi servisindeki 9 işçi yaralandı.

-Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Mert Serkan L., tartıştığı komşuları Hacer Alkan (55) ve Aydın Alkan (58) çiftinin boğazını bıçakla kesti. Hacer Alkan yaşamını yitirirken, eşi Aydın Alkan tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 7 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,91 TL, euro ise 18,25 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Tel şehriye çorbası
  • Kuru fasulye
  • Şehriyeli pilav
  • Su muhallebisi

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Kod Adı: Olympus (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Gül Masalı (ATV)

Sinema: Kapıcılar Kralı (SHOW)

Yerli Dizi: Tozluyaka (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Jüpiter’in geri hareketi, gizli olaylara olan merakınızı artırıyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları fazla büyütmeden beklemenizde yarar var. Politik davranışlar içindesiniz.

BOĞA: Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

İKİZLER: Bugün, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, öncülüğünü yaptığınız aktiviteleri başlatacaksınız.

YENGEÇ: Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat tereddütleriniz var. Çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gün. Pratik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız.

Haberin Devamı

ASLAN: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız.

BAŞAK: Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizle dinginlik savaşı veriyorsunuz.

TERAZİ: Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki birçok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel. Yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz var.

AKREP: Bugün kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kesin ve etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Duygusal ilişkileriniz, özgürce davranışlarınız yüzünden tehlikeye girebilir.

YAY: Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Olumlu davranışlarınızın size kazandıracağı artılar önem kazanacak.

Haberin Devamı

OĞLAK: Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Aşırı hassas yapınızdan dolayı küçücük hataları gereğinden fazla büyütüyorsunuz.

KOVA: İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. İlişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz.

BALIK: İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Aksilikler sizi üzmemeli. Sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. İhmal edilmiş işlerin gündeme gelmesiyle, aktif bir gün geçireceksiniz.