Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 9 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 9 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 9 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Rusya'nın işgali ile başlayan Ukrayna savaşı devam ederken Moskova'dan gerilimi zirveye çıkaran bir açıklama geldi. NATO'ya 'nükleer savaş' uyarısı yapıldı ve 'Nükleer bir savaşta NATO ülkeleri bizim tarafımızdan yarım saat içinde yok edilecek' sözleri ile adeta gözdağı verildi.

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı, 'Türkiye Covid-19 Hasta Tablosu' verilerini paylaştı. İşte, 8 Mayıs 2022 koronavirüs tablosuna göre Türkiye'de son vaka ve vefat sayısı..

Samsun'da sevgilisine 'Hakkını helal et' yazılı mesaj gönderdikten sonra tabanca ile kendisini karın boşluğundan vuran N.B. (25) isimli kadın, ağır yaralandı. Polis, ifadesini almak üzere sevgilisi B.B.'yi karakola götürdü.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da TÜGVA binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenleyen Besra Yalçın (26) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güne Dair Notlar

  • 9 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 14,94 TL, euro ise 17,72 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar, STAR TV: 20.00 Sinema: Kung Fu Yoga

ATV: 20.00 Yerli Dizi: Hakim, FOX: 20.00 Yerli Dizi: Yasak Elma, TV8: 20.00 Survivor All Star 2022

Akşama ne yesek?

  • YOĞURTLU YUVALAMA ÇORBASI
  • KİRDE KEBABI
  • ÇOBAN SALATA
  • BROWNİE CHEESECAKE

Tarifler için tıklayın!

Sağlık için ufak bilgiler

Tüm toksinleri atıyor! 4 muhteşem karışım

  • NANE VE LİMONLU KARIŞIM
  • ANANAS VE LİMON SUYU KARIŞIMI
  • KARPUZ, ÇİLEK VE NANE KARIŞIMI
  • PORTAKAL, LİMON VE BAL KARIŞIMI 

Tarifler için tıklayın.

Günlük burç yorumları

KOÇ: Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat etmek isteyeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek sistemli yapınızı bozmamalısınız.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Maddi konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar hayatınızı zorlaştırabilir. Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğiniz var.

İKİZLER: Partnerinizle aranızdaki farklılıklar gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz gelişimin arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişmesi lehinize.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz artacak. Mesleğinizi karakterinizle birleştirmek ve kendinizi fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Sabırlısınız.

ASLAN: Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, birçok işiniz var. Kalıcı değişimden yanasınız. Eski dostlarla birlikte yapacağınız gezilerden zevk alacaksınız.

BAŞAK: Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan yaşam tarzını benimseyeceksiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

TERAZİ: Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar yaptığınız zaman son derece huzursuz oluyorsunuz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanızı sağlayacak.

AKREP: Öfkenizi göstererek yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamıyorsunuz. Sezgilerle hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız yoğun.

Haberin Devamı

YAY: İkili ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalayamadığınızı sanıp huzursuzluk çekebilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında kalite göze çarpıyor. Düşüncelerinizi yansıtırken yöntemleriniz ilginç.

OĞLAK: Bazı olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün.

KOVA: Bugün, fikirbirliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.

BALIK: Fnans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz öne çıkıyor. Maddi konularda yüksek hedefiniz var ve olaylara bakışınızda esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.