Kültür - Sanat Sophie Turner, Evangeline Lilly'e taş attı
Paylaş
Sophie Turner, Evangeline Lilly'e taş attı

Game of Thrones dizisiyle ünlenen İngiliz oyuncu Sophie Turner, Instagram üzerinden yayınladığı videoda, corona virüs konusundaki açıklamalarıyla tepki çeken oyuncu Evangeline Lilly'e taş attı.

Şimdiden efsaneleşen dizi Game of Thrones'taki (Taht Oyunları) Sansa Stark rolüyle 'Kuzeyin Kraliçesi' diye anılan Sophie Turner, Yenilmezler (Avengers) serisinin Hope Van Dyne'ı (Wasp) Evangeline Lilly'e Instagram üzerinden isim vermeden cevap verdi. Lost dizisinde canlandırdığı Kate Austen karakteriyle akıllara kazınan Lilly, hayatın kendisi için normal devam ettiğini söylemiş, "Bazı insanlar hayatlarına özgürlüklerinden daha çok değer verir, bazılarıysa özgürlüklerine hayatlarından daha çok değer verir. Herkes kendi seçimini yapar" ifadeleriyle sosyal izolasyonun önemini azımsamıştı.

Haberin Devamı

Evangeline Lilly

Şu anda hamile olan oyuncu Sophie Turner ise Instagram'ın hikayeler bölümünde paylaştığı videoda, “Evde kalın, aptallık etmeyin. Özgürlüğünüzü sağlığınızın üstünde görüyorsanız, özgürlüğünüz umrumda değil. Başka insanları, etrafınızdaki korunmasız insanları enfekte edebilirsiniz” dedi.