Spor 4 takım penaltı kullanamadı

4 takım penaltı kullanamadı

Paylaş
4 takım penaltı kullanamadı

Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor, Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor ve ligin yeni ekibi Samsunspor henüz penaltı atışı kullanamadı

Bu takımlardan Bursaspor aleyhine 1 penaltı kararı çıkarken, bu atış gol olarak değer kazandı. Medical Park Antalyaspor da penaltı kullanmayan kulüpler içinde yer alırken, kırmızı-beyazlıların aleyhine ise 2 kez penaltı düdüğü çalındı. Medical Park Antalyaspor aleyhine verilen 2 penaltı kararı da golle sonuçlandı.

BURSASPOR PENALTIYI UNUTTU

Henüz penaltı kazanamayanlar arasında bulunan ligin yeni ekibi Samsunspor’un aleyhine ise 2 kez penaltı atışı kullanılırken, bunlardan birisi gol oldu. Ligin dibine demir atan başkent ekibi Ankaragücü de penaltı atışı kullanamadı. Sarı-lacivertliler aleyhine verilen 2 penaltıdan biri gol değeri kazandı.

GALATASARAY 3 PENALTI KULLANDI

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 9 haftada en fazla penaltı kazanan takım Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar 3 penaltı atışı kazanırken, bunların tümünü golle sonuçlandırdı. Galatasaray aleyhine ise şu ana kadar penaltı kararı çıkmadı.

Galatasaray’ın ardından Beşiktaş ve Kardemir Karabükspor 2’şer kez penaltı atışı kazandı. Beşiktaş bunların ikisini de gole çevirirken, Kardemir Karabükspor ise birini attı, diğerini kaçırdı.

SİVASSPOR ALEYHİNE 6 PENALTI

Bu arada, lig lideri Fenerbahçe ise sadece bir kez penaltı kullandı. Bu penaltı atışı da golle sonuçlanmadı. Sivasspor ligde aleyhine en çok penaltı kararı verilen ekip oldu. "Yiğidolar" aleyhine şu ana kadar 6 kez penaltı kararı çalındı.

Bunlardan 4’ü gol olurken, ikisinde ise rakipler başarılı olamadı. Sivaspor’un ardından hakemlerin aleyhine en fazla penaltı kararı çaldığı takım Gaziantepspor oldu. Kırmızı-siyahlıların rakipleri 3 kez penaltı atışı kullanırken, bunlardan birini kaçırdı.,

Haberin Devamı