Spor Aboubakar'dan Beşiktaş'a çağrı! Geri dönüş...

Aboubakar'dan Beşiktaş'a çağrı! Geri dönüş...

Paylaş
Aboubakar'dan Beşiktaş'a çağrı! Geri dönüş...

Beşiktaş'ta gelecek sezon transfer hazırlıkları başladı. Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Batshuayi'nin yerine golcü transferi düşünen siyah-beyazlılar, eski golcüsü Aboubakar'dan 'geri dönüş' teklifi aldı.

Süper Lig'de sezonu üst sıralarda tamamlamak isteyen Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalarını hızlandırdı. Kadroya golcü transferi yapmak isteyen siyah-beyazlılara eski forveti Aboubkar mesaj yolladı.

Haberin Devamı

Süper Lig’deki son maçında yaşadığı Galatasaray mağlubiyeti sonrası moralleri bozulan futbolcularını bugünkü Atakaş Hatayspor maçına hazırlayan Teknik Direktör Önder Karaveli, hedefsiz kalınmadığını ve Beşiktaş’ın her maça kazanmak için çıkması gerektiğini hatırlattı.

“Sadece o maçta değil tüm maçlarda yapılan değişikler taktiksel değişikliklerdir. Kimi zaman takımda şok etkisi yaratsın diye yapılan değişiklikler vardır. Ben bu hamlelerle birilerine fatura kesmeye çalışmam. Önce Beşiktaş diyoruz. Her şey takımın kazanıp daha iyi yerlere gelmesiyle ilgili. Ligde çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmak istiyoruz. Bu nedenle sadece Hatayspor karşılaşmasını değil, kalan tüm maçların hepsini kazanmalıyız. Hedeften uzaklaştık diye bir şey söz konusu değil. Beşiktaş’ın her zaman bir hedefi vardır. Bu yüzden kazanmalıyız.”

Haberin Devamı

GÜVEN VE LARİN DÖNÜYOR

Karaveli, Galatasaray maçının ilk yarısında bekleneni veremeyen ve oyundan alındıktan sonra yedek kulübesine değil, doğrudan soyunma odasına giden Güven Yalçın’a yine görev verecek. Siyah-beyazlı takımın teknik patronunun Cyle Larin ile Batshuayi’yi de sahaya süreceği öğrenildi. İki yıldız golcü derbide oyuna girdikten sonra gol atamasa da girdikleri pozisyonlarla rakibe zor anlar yaşatmışlardı.

ABOUBAKAR MESAJ YOLLADI

Siyah-beyazlı kulüpte oynadığı futbolla büyük iz bırakan Kamerunlu santrfor Vincent Aboubakar menajeri aracılığıyla Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye mesaj gönderdi.

ÇEBİ VETO ETTİ

Beşiktaş Başkanı ise kulüpten olaylı bir şekilde ayrılan ve Al Nassr'ın yolunu tutan yıldız golcünün isteğini geri çevirdi. 30 yaşındaki oyuncuyu istemeyen Çebi'nin yakın çevresine çarpıcı açıklamalar yaptığı öğrenildi. Başkan Çebi'nin, "Taraftarımız rahat olsun. Aboubakar'dan daha iyi bir santrfor alacağız. Taraftarımızı mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandığı belirlendi.

BATSHUAYI CHELSEA'YE DÖNECEK

Siyah- Beyazlılar'ın önümüzdeki günlerde golcü transferi için yeni bir çalışma başlatacağı belirtildi. Beşiktaş'ın santrforu Batshuayi bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Kiralık sözleşmesi sona erecek Belçikalı yıldız sezon sonu Chelsea'ye dönecek.

Haberin Devamı