Spor Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

'Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman?' sorusu Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasının gelişiyle birlikte aratılmaya başlandı. Yeni transferlerin ise performansı heyecanla bekleniyor. Bu nedenle maçın bir an evvel başlaması isteniyor. İşte mücadele öncesi detaylar...

Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasına girdik. Galatasaray bu hafta Alanyaspor'a konuk oluyor. Puan durumunda ikinci sırada yer alan Cim Bom, yeni transferleriyle fark yaratmak istiyor. Taraftarla da bu transferlerin performansını deyim yerindeyse iple çekiyor. Öte yandan Alanyaspor ise 10. sırada yer alıyor ve güçlü rakibini kendi evinde yaralamak istiyor.

Haberin Devamı

ALANYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Alanyaspor Galatasaray maçı 2 Şubat Cumartesi akşamı saat 19.00'da oynanacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

YENİ TRANSFERLERİN DURUMU

Galatasaray’ın transferin son günü açıkladığı 3 futbolcudan ikisi müsabakada görev alabilecek. Sarı-kırmızılı kulüp, ara transfer döneminin son gününde Kasımpaşa’dan Mbaye Diagne, Fransa’nın Marsilya takımından Konstantinos Mitroglou ve Belçika temsilcisi Standard Liege’den Christian Luyindama’yı renklerine bağladı.

Lisansları çıkarılan 3 futbolcudan Mitroglou ile Luyindama, teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi durumunda Aytemiz Alanyaspor’a karşı sahaya çıkabilecek.

Haberin Devamı

Diagne ise Kasımpaşa’dan kalan cezası nedeniyle sarı-kırmızılı formayı giyemeyecek.

GALATASARAY'DA İKİ EKSİK

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına iki eksikle çıkacak. Sarı-kırmızılı takımda, Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası’nda mücadele eden Yuto Nagatomo ve uzun süreli sakatlığı bulunan Emre Akbaba, Göztepe’ye karşı forma giyemeyecek. Teknik direktör Fatih Terim’in kararıyla kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok da müsabakada görev almayacak.

ÜÇ FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Galatasaray’da üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sinan Gümüş ile Brezilyalı oyuncular Mariano Filho ve Fernando Reges, Aytemiz Alanyaspor müsabakasında sarı kart görmeleri durumunda 21. haftada iç sahadaki Trabzonspor maçında görev yapamayacak.