Spor Arsenal, M'Vila'nın peşinde

Arsenal, M'Vila'nın peşinde

Paylaş
Arsenal, M'Vila'nın peşinde

Jack Wilshere'den uzun bir süre boyunca faydalanamayacak olan Arsene Wenger, Yann M'Vila transferini Ocak'ta gerçekleştirmek istiyor

Premier Lig'e çok kötü bir başlangıç yapan Arsenal, yaz döneminde kadrosuna katmayı başaramadığı Rennes'in yıldızı Yann M'Vila için Ocak'ta yeni bir teklif sunmayı planlıyor.

Yaz döneminde önce Cesc Fabregas'ı Barcelona'ya, daha sonra da Samir Nasri'yi Manchester City'ye satan Menajer Arsene Wenger, M'Vila için Rennes ile görüşmüş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Edinilen bilgilere göre, Jack Wilshere'in geçirdiği oeprasyonun ardından 5 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle, orta sahaya kaliteli bir oyuncu takviyesi yapmak isteyen Wenger, gözünü yeniden M'Vila'ya dikti.

Kuzey Londra ekibi, 2009'dan bu yana, altyapısında yetiştiği Rennes'in A takımında forma giyen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki oyuncu için, 29 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Rennes Teknik Direktörü Frederic Antonetti, yaz transfer döneminde yaptığı açıklamada, Arsenal'in, M'Vila için 30 milyon Euro'ya yakın bedeller talep eden dört Şampiyonlar Ligi takımından biri olduğunu açıklamış ve dedikoduları resmileştirmişti.

Yann M'Vila'nın kulübü Rennes ile 2015 yılına dek sözleşmesi bulunurken, genç oyuncunun, kariyerini Ligue 1'de sürdürmek istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmesi olasılığına sıcak bakılıyor.

Haberin Devamı