Spor Aslan'a yeni sol bek Derrick Köhn

Aslan'a yeni sol bek Derrick Köhn

Paylaş
Aslan'a yeni sol bek Derrick Köhn

Galatasaray, istediği sol beki kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar; 25 yaşındaki Alman futbolcuyu, 2. Lig ekibi Hannover’den 3 milyon 350 bin euro bonservisle aldı. Bu rakam 5 taksitte ödenecek. Resmi imza bugün atılacak.

Galatasaray, ara transferin sonu yaklaşırken istediği sol beki kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Derrick Köhn için Hannover’i uzun pazarlıklar sonucu ikna etti. Cim Bom, öncelikle oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak için teklifini sundu. Ancak Alman 2. Lig ekibi bu öneriye olumlu yanıt vermedi, bonservis pazarlığını 5 milyon eurodan açtı.

Haberin Devamı

Yönetim, son rakam olarak 3 milyon 350 bin euro önerdi. Oyuncu da ayrılmak için kulübüne baskı yapınca taraflar el sıkıştı. Bonservis ödemesi 5 taksitte yapılacak. Sözleşmede 300 bin euro civarı bonus da var. 450 bin euro maaş alacak olan Köhn, bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından kendisini sarıkırmızılı renklere bağlayan resmi imzayı atacak.

ERİKSEN OLMUYOR

Transferde adı Galatasaray ile anılan Christian Eriksen, geleceğiyle ilgili kararını verdi. Sky Sport, Manchester United forması giyen 31 yaşındaki Danimarkalı orta sahanın takımda mutlu olduğunu ve sezonu İngiliz ekibinde tamamlayacağını duyurdu.