Spor Aykut Kocaman'ın neden istifa etmediği belli oldu!

Aykut Kocaman'ın neden istifa etmediği belli oldu!

Paylaş
Aykut Kocaman'ın neden istifa etmediği belli oldu!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman krizi sona erdi. Aykut hocanın kalmasını sağlayan etken ise, yöneticiler tarafından verilen transfer sözü oldu!

Yönetimin "Sorunları çözeceğiz, istediğin transferleri yapacağız" diyerek ikna ettiği Aykut Kocaman dün takımla birlikte idmana çıktı. Fenerbahçe'de Osmanlı maçı sonrası başlayan Aykut Kocaman krizi sona erdi ve yeni bir sayfa açıldı. Dün önce saat 15.00'te kulüpten bir açıklama yapıldı ve Aykut Kocaman'ın takımın başında olduğu duyuruldu.

Ardından Aykut Kocaman saat 16.00'da idmana çıktı. Antrenmanı yöneticiler Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat ve Ali Balaban da izledi.

'HOCAMIZ TATİL YAPTI'


Ali Yıldırım idmanda medya mensuplarına yaptığı açıklamada "Cumartesi günü maçtan sonra hocamız duygusallıktan dolayı basın toplantısında açıklamalar yapmış. Sonra benim bilgim dahilinde 2 günlük tatile gitti. Hocamız döndü ve takımının başında" dedi. Ali Yıldırım ocak ayında transfer yapacaklarını dile getirerek çalışmalara başladıklarını söyledi.

ŞİMDİLİK KADRO DIŞI YOK


Edinilen bilgiye göre ara transferde öncelikli olarak golcü, sol bek ve orta saha alınacak. Golcü adayları arasında ilk sırada Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o yer alıyor.

Takımdan ayrılmak istediği ileri sürülen 36 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için temaslara başlandı bile. Ali Yıldırım şu an için futbolcularla ilgili kadro dışı kararı olmadığını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı