Basketbol Başkanlık koltuğu Begüm Yücel'in
Paylaş
Başkanlık koltuğu Begüm Yücel'in

Hüseyin Yücel, Beşiktaş’ta ikinci başkan olarak göreve başlayınca, Bahçeşehir Koleji’nde başkanlık görevine Begüm Yücel getirildi.

Basketbolda Avrupa’daki başarılı temsilcilerimizden Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü’nde başkanlık koltuğu Begüm Yücel’e emanet edildi. Hüseyin Yücel’in Beşiktaş’ta yeni başkan Hasan Arat’ın yönetim kurulunda ikinci başkan olarak göreve getirilmesinden dolayı başkanlık görevi Begüm Yücel’e verildi.

Haberin Devamı

Begüm Yücel, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları İcra Kurulu ve Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeliğini yürütüyor. Hayatını tıpkı ailesi gibi eğitime adayan Begüm Yücel, gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarına burslar sağlayarak eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı amaçlayan SEY Vakfı’na da Başkan Vekilliği yaparak kariyerini sürdürüyor. Yücel, Basketbol Süper Ligi tarihinde bu göreve layık görülen ilk kadın başkan oldu.

FIBA CUP’I BİR KEZ DAHA ALACAĞIZ

Begüm Yücel, şunları söyledi: “Öncelikle Hüseyin Yücel’i yeni görevi için tebrik etmek istiyorum. Kulübümüz kurulduğu ve basketbol takımımız sahada mücadele etmeye başladığı ilk günden beri en sıkı taraftarı, en yakın takipçisi oldum. Basketbol bir takım oyunu, ben de bu takımın bir parçası olarak her zaman üzerime düşeni yapmaya hazırım. Sonuna kadar mücadele eden ve her konuda birlikte çalışan bir ekip ruhu oluşturmak istiyorum. Takım olarak hedeflerimiz değişmedi. Gönlümde bir kez daha bu kupayı, FIBA Europe Cup’ı ülkemize getirmek var. Bunu başaracağımıza inancım tam. Bundan sonraki sezonlarda daha büyük hedeflerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı
Begüm Yücel: İlk kadın başkan olmak gerçekten özel hissettiriyor