Basketbol LeBron James'ten 'büyük abisi' Kobe Bryant'a veda mesajı
Paylaş
LeBron James'ten 'büyük abisi' Kobe Bryant'a veda mesajı

Tarihin en büyük sporcularından ve aynı zamanda yakın dost olan iki isim LeBron James ve Kobe Bryant... Kobe'nin beklenmedik ölümünün ardından tüm dünyadan veda mesajları yağarken LeBron James'in sadece havalimanında ağlarkenki görüntüleri yansımıştı. LeBron, 'hiç hazır olmadığı' o vedayı sonunda takipçileriyle de paylaştı.

İşte LeBron James'in 'büyük abim' dediği Kobe Bryant için yazdıkları:

Haberin Devamı

"Hazır değilim ama başladım işte. Burada oturup bu paylaşımı yapmayı ve bir şeyler yazmayı her denediğimde seni, yeğenim Gigi'yi ve arkadaşlığımızı, bağımızı, kardeşliğimizi düşünüp ağlamaya başlıyorum. Daha pazar günü Philadelphia'dan Los Angeles'a gitmeden önce sesini duydum. Milyon yıl geçse bunun son konuşmamız olacacağını düşünemezdim. Nasıl olabilir? Kalbim kırık ve dağılmış durumdayım kardeşim. Seni seviyorum büyük abim.

Kalbim Vanessa ve çocuklarla olacak. Sana söz veriyorum mirasına sahip çıkacağım. Hepimiz için çok şeyler ifade ediyorsun, özellikle de Lakers için. Ve bunu sırtıma alıp devam ettirmek artık benim sorumluluğum. Lütfen cennette bana güç ver gözün üzerimde olsun. BİZe burada sahip çıkacağım. Söylemek istediğim daha çok şey var ama şu anda yapamıyorum. Üstesinden gelemiyorum! Tekrar buluşana kadar kardeşim. #Mamba4Life"

Haberin Devamı