Basketbol Milli basketbolcu Sertaç Şanlı Barcelona'da gaspa uğradı
Paylaş
Milli basketbolcu Sertaç Şanlı Barcelona'da gaspa uğradı

Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, Barcelona'da gaspçıların kurbanı oldu. Şanlı'nın kolundaki 25 bin euro'luk saat gasp edilirken 31 yaşındaki oyuncu herhangi bir zarar görmedi.

 

Barcelona’daki temsilcimiz Sertaç Şanlı, Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece Barcelona’nın merkezinde soyguncuların kurbanı oldu. El Caso’nun haberine ve oyuncunun polis karakoluna yaptığı şikayete göre, motosikletli iki suçlu Sertaç Şanlı‘ya yaklaştı ve 25 bin Euro değerindeki kol saatini gasp etti.

Haberin Devamı

Olaylar Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece sabaha karşı meydana geldi. 31 yaşındaki basketbolcu, şehrin ünlü sokağı Paseo de Gracia yürürken, iki motosikletli Şanlı’ya yaklaştı ve saati oyuncunun bileğinden aldı. Sertaç Şanlı soygunu önlemek için karşı hamlede bulunmadı. Milli oyuncunun herhangi bir yara almadığı belirtildi.

Soygunun faillerini tespit etmek için derhal soruşturma başlatıldı. Suçluların yerini tespit etmek ve saati bulmak için güvenlik kameraları incelendi.

İspanya'da son dönemde lüks saat hırsızlığı iyice artmış durumda.

Kısa bir süre önce Barcelona futbolcusu Robert Lewandowski, taraftarları selamlamak ve fotoğraf çektirmek için durduğunda, 70 bin Euro değerindeki saati çalınmıştı.

Haberin Devamı

Yine kısa bir süre önce Conde Godo Tenis Turnuvası sırasında iki hırsız, Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov’un 70 bin Euro değerindeki kol saatini çaldı.