Spor Bayern'in intikamı

Bayern'in intikamı

Paylaş
Bayern'in intikamı

Bayern'in intikamı

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final perdesi dün gece oynanan 2 maçla açıldı. Bayern Münih Allianz Arena’da konuk ettiği Manchester United’ı 2-1 yenerek rakibinden 1999’un rövanşını aldı. 1999’daki Şampiyonlar Ligi Finali’nde Bayern 1-0 öne geçtiği maçta Manchester’a son dakikalarda yediği gollerle 2-1 yenilmiş, kupayı rakibine kaptırmıştı. İngiliz ekibi 2. dakikada Rooney ile öne geçerken, Alman temsilcisini zafere götüren golleri 77’de Ribery ve 90+2’de Olic kaydetti.

Haberin Devamı

Fransızlar’ın kapışmasında ise Lyon evinde Bordeaux’yu 3-1 mağlup ederek rövanş için avantaj yakaladı. Lyon’un gollerini Lisandro biri penaltıdan (2) ve Bastos atarken, konuk takımın tek sayısı Chamakh’tan geldi. Öte yandan bu gece Arsenal kendi sahasında son şampiyon Barcelona’yı konuk edecek.

Bu karşılaşma aynı zamanda 2006’nın rövanşı niteliğini taşıyor. İki takım 2006’da Devler Ligi Finali’nde karşılaşmış, maçı 2-1 kazanan Barça şampiyon olmuştu. Saat 21.45’teki maçı Star TV naklen yayınlayacak. İnter ise San Siro’da CSKA Moskova ile karşılaşacak.