Spor Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'a kötü haber

Paylaş
Beşiktaş'a kötü haber

İspanyol basını, Portekizli oyuncunun Türkiye'ye gitmek istemediğini iddia etti ve menajerinin kulübüne bunu ilettiğini belirtti

İspanya’dan gelen haber, transferin en rahat kulübü Beşiktaş’ın canını sıkacağa benziyor. Geçen sezon kiralık oynayan ve bu sezon da bonservisi alınarak transfer edilmek istenen Manuel Fernandes’in Türkiye’ye gitmek istemediği iddia edildi.

Valencia Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen Levante Gazetesi, Portekizli oyuncunun menajeri Jorge Mendes’in kulübe telefon açarak oyuncunun takımda kalmak istediğini ve Beşiktaş’a dönmeyi düşünmediğini ilettiğini yazdı.

Gazete ayrıca, Fernandes’in Valencia dışında sadece ülkesinden Benfica’da top koşturmak istediğini savundu. Futbolcunun Valencia’dan, ya ülkesine satılmasına onay verilmesini ya da kulüpte profesyonel hayatına devam edeceği uyarısını yaptığını da hatırlatan gazete, Fernandes’in Türkiye planlarının olmadığının altını çizdi.

BEBE İÇİN 1 MİLYON EURO

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bir açıklama göndererek, Bebe’nin 2011-2012 sezonu için kiralanması konusunda anlaşma sağlandığını belirtti.

Açıklamada “Anlaşma karşılığında Manchester United kulübüne 1 milyon Euro kiralama bedeli ödenecektir” denildi.

Haberin Devamı