Spor CANLI YAYIN: Real Madrid Juventus maçı canlı izle: Tivibu Spor şifresiz izle

CANLI YAYIN: Real Madrid Juventus maçı canlı izle: Tivibu Spor şifresiz izle

Paylaş
CANLI YAYIN: Real Madrid Juventus maçı canlı izle: Tivibu Spor şifresiz izle

Real Madrid bugün kendi evinde İtalyan devi Juventus'u ağırlıyor. İlk maçta kendi evinde 3-0 mağlup olan Juventus bir mucizeyi gerçekleştirmek istiyor. Real Madrid Juventus maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanç maçında Real Madrid kendi evinde Juventus ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta İspanyol devi Real Madrid'e 3-0 gibi ağır bir skorla yenilen Juventus, deplasmanda tıpkı Roma gibi bir mucize gerçekleştirip yarı finale çıkmak istiyor.

Real Madrid ise kendi evindeki avantajı kullanıp dengeli bir futbol sergileyip güçlü rakibini elemek niyetinde... Bu heyacanlı karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler internette maçın hangi saatte ve hangi kanalda olduğunu merak ediyor.

REAL MADRİD JUVENTUS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Real Madrid Juventus maçı bu akşam 21.15'te Santiago Bernabéu Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

Tivibu Spor 2 kanalını şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilierinizi doldurup başvuru yapmanız gerekiyor. Telefonda başvuru yapmak için ise sayfadaki numarayı çevirmeniz gerekiyor.

TİVİBU CANLI İZLE

M8UHTEMEL 11'LER

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, Benzema, Ronaldo

Juventus: Buffon, Sandro, Chiellini, Benatia, De Sciglio, Costa, Khedira, Pjanic, Matuidi, Mandzukic, Higuain

Devler Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid’e 3-0 yenilen Juventus, bu kez rövanşta rakibiyle kozlarını İspanya’da paylaşacak. İtalyan ekibinin turu geçmesi için gol yemeden 4 gol atması, gol yemesi halinde rakibini 5 farklı mağlup etmesi gerekiyor. Eğer maç Juventus’un 3-0’lık galibiyetiyle sonuçlanırsa, karşılaşma uzatmalara gidecek.

Diğer tüm sonuçlar, Real Madrid’e yarayacak. Güvenlik sebebiyle yüksek riskli kategorisinde gösterilen maçta 2 bin güvenlik görevlisi hazır bulunacak. 77 bin biletin satıldığı maç öncesi ev sahibinde kaptan Ramos, Juve’de ise Dybala ve Rodrigo Bentancur kart cezalarından dolayı oynayamayacak.

Haberin Devamı