Spor Chris Paul, L.A. Clippers'ta

Chris Paul, L.A. Clippers'ta

Paylaş
Chris Paul, L.A. Clippers'ta

Adı son günlerde sıkça takas dedikodularında geçen Chris Paul için New Orleans Hornets ile Los Angeles Clippers anlaşmaya vardı

NBA'de nereye gideceği merak edilen isimlerin başında gelen Chris Paul'ün yeni adresi belli oldu. Los Angeles Lakers'ın tüm çabalarına rağmen, şehrin diğer takımı Clippers, CP-3 için Hornets yönetimini devralan NBA yönetimi ile anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya göre Clippers, All-Star guard karşılığında, skorer guard Eric Gordon, pivot Chris Kaman ve forvet Al-Farouq Aminu'nun yanısıra, 2012 Draftı'nda Minnesota Timberwolves'tan gelecek ilk tur draft hakkını gönderecek. Clippers ayrıca 2015 Draftı'ndan iki 2. tur seçim hakkına da sahip olacak.

Clippers böylece, Chauncey Billups ve Caron Butler'dan sonra Chris Paul bombası ile daha da güçlenirken otoriteler, Chris Paul'ün, yeni takımı ile kontrat yenileyip yenilemeyeceğini merak ediyor.

Zira Paul'ün garanti kontratı bu sezon sonu sona eriyor ve kontrat yenilemezse gelecek yaz free agent olarak istediği takıma gitme hakkına sahip olacak.

Haberin Devamı