Spor 'Cumhurbaşkanı iki kez aradı, Fatih Terim aramadı'

'Cumhurbaşkanı iki kez aradı, Fatih Terim aramadı'

Paylaş
'Cumhurbaşkanı iki kez aradı, Fatih Terim aramadı'

Fenerbahçe, Rize deplasmanı dönüşü Trabzon yolunda yapılan silahlı saldırıdan sonra basına açık ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan teknik direktör İsmail Kartal, çarpıcı açıklamalarda bulundu

"Olayı ucuz atlattık. Otobüsteki veya dışarıdaki ailelerinin duaları bizi kurtardı" diyen İsmail Kartal, Süper Lig'in ertelenmesini kararına tepki gösterenlere ise "Takımın morali hala bozuk. Haftasonu yine oyunculara izin vereceğim. Oyuncularımızın yarısı orada ölse veya sakat kalsa ne diyeceklerdi merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kendisini iki kez aradığını ve olayın üstüne gittiklerini, faillerin yakın zamanda bulacaklarını söylediğini aktaran sarı-lacivertli hoca, "Cumhurbaşkanımız Aziz Yıldırım ve kaptan Emre'yi de aradı. Ancak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim aramadı" dedi.

Trabzonspor maçlarına günübirlik gidilmesi veya başka bir yerde oyananması için başvuruları olacağı yönündeki iddiaları yalanlayan İsmail Kartal, "Cumhurbaşkanımız aradı ve böyle bir güvence verdi. Bundan sonra böyle bir karar alamayız. Burası Türkiye, bundan önce nasıl yapıyorsak bundan sonra da aynısını yapacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı