Spor 'Djokovic-Murray gölgemizde kaldı'

'Djokovic-Murray gölgemizde kaldı'

Paylaş
'Djokovic-Murray gölgemizde kaldı'

İsviçreli tenisçi Roger Federer, Djokovic-Murray rekabetini değerlendirdi. Federer, iki tenisçi arasındaki çekişmenin, kendisinin Rafael Nadal ile rekabetinin gölgesinde kaldığını savundu

Tenis dünyasında son dönemde Novak Djokovic - Andy Murray rekabeti giderek kızışıyor.

Son 4 Grand Slam Finali'nin 3'ünde bu 2 tenisçi karşı karşıya geldi. Tenis dünyasının yaşayan efsanesi Roger Federer'den de Djokoviv - Murray rekabetini değerlendirmesi istendi.

Her 2 tenisçiye de övgüler yağdıran Federer, bununla birlikte tenis tarihinin en büyük rekabetinin kendisiyle Rafael Nadal arasında yaşandığını savundu.

Nadal ile aralarındaki çekişmenin Bjorn Borg - John McEnroe rekabetini dahi geride bıraktığını düşünen Federer, "Djokovic ile Murray'nin oyun stilleri birbirine çok benziyor. Nadal ile benim aramda ise gece ile gündüz kadar fark var. Bu da bizim rekabetimizi çok daha ilginç hale getiriyor" diye konuştu.

Son dönemde gösterdiği form düşüklüğüne de değinen Federer, önemli olanın kazanmak değil hala kazanabileceğine inanmak olduğunu vurguladı. 17 Grand Slam'i bulunan Federer, halen en çok Grand Slam kazanan oyuncu unvanını elinde tutuyor.

Haberin Devamı

NTV Spor