Spor Eski yıldızlar, çocuklar için sahada

Eski yıldızlar, çocuklar için sahada

Paylaş
Eski yıldızlar, çocuklar için sahada

Cezayir'de, Afrikalı çocuklara yardım toplanması amacıyla dün yapılan gösteri maçında Christian Karembeu ve Alessandro Altobelli gibi eski yıldızlar forma giydi

Başkent Cezayir’deki 5 Temmuz Stadı’nda oynanan ve eski futbol yıldızlarından oluşan takımın Cezayirli eski futbolculardan oluşan takımı 4-2 yendiği maçta, yaklaşık 150 bin Euro yardım toplandığı bildirildi.

Cezayir Milli Takımı’nın eski futbolcularından, Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) iyi niyet elçisi Rabah Madjer, toplanan hasılatın, UNESCO’nun Afrikalı çocuklar için yapacağı projelere aktarılacağını söyledi.

Maçta dünya yıldızlarının takımında Fransız Karembeu, Belçikalı Jean-Marie Pfaff, İtalyan Alessandro Altobelli, Portekizli Vitor Baia, Rui Barros, Fernando Couto ve Tunuslu Adel Sellimi gibi futbolcular yer aldı.

Futbolcular, maçtan önceki açıklamalarında, faal futbolcular, teknik adamlar ve yetkililere çağrıda bulunarak, statlarda şiddete karşı mücadelede sorumluluklarını yerine getirmelerini istediler.

Haberin Devamı