Spor Eto'o-Tevez takası gündemde

Eto'o-Tevez takası gündemde

Paylaş
Eto'o-Tevez takası gündemde

Serie A'nın başlamasına 1 ay kala, Inter'in Samuel Eto'o ile Carlos Tevez'i takas etmek için uğraştığı ileri sürüldü

İtalyan basınına yansıyan haberlerde, FC Inter’in Kamerunlu 30 yaşındaki golcüsü Samuel Eto’o’nun Rus Anzhi kulübünden gelen astronomik teklifi "Ben biraz daha Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Ruslar, Şampiyonlar Ligi’nde yok" diye geri çevirdiği belirtildi.

İngiltere’nin Manchester City takımından ayrılmak istediği bilinen Arjantinli golcü Carlos Tevez’in menajerinin FC Inter ile görüştüğü ve İtalyan ekibinin başkanı Massimo Moratti’nin Kamerunlu golcünün ayrılması durumunda, mavi-siyahlı takımda görmeyi arzuladığı Tevez’i alabileceği yazılıyor.

Ortaya çıkan bu durum nedeniyle FC Inter’in takas seçeneği üzerinde durduğu iddia edilirken, Manchester City’nin Tevez ile son bir kez daha anlaşma yolunu arayacağı kaydedildi.

AS ROMA’DA BİRİ GİTTİ BİRİ GELDİ

Bu sezon transferin hızlı takımı olan AS Roma’da dün iki transfer birden gerçekleşti. Başkent ekibi, Karadağlı golcüsü Mirko Vucinic’i 15 milyon Euro karşılığında Juventus’a gönderirken, Ajax’ın kalecisi Maarten Stekelenburg’u 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Ajax ile yapılan pazarlıklar sonucu Hollandalı file bekçisi, 6 milyon Euro karşılığında, İtalyan ekibine transfer olduğu ve AS Roma ile 4 yıllık bir sözleşme yaptığı açıklandı.

Bu arada, Juventus ile 4 yıllık sözleşmeye imza koyan Vucinic’in de İtalya’da kalmaktan mutlu olduğu bildirildi.

Haberin Devamı