Futbol Fatih Terim cephesinden Işıtan Gün'e yanıt! Galatasaray'da kriz derinleşiyor
Paylaş
Fatih Terim cephesinden Işıtan Gün'e yanıt! Galatasaray'da kriz derinleşiyor

Galatasaray'da sular durulmuyor. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün, bir mesaj yayınlayıp Fatih Terim'in harcama limitlerine ilişkin küfür ettiğini iddia etmişti. Gün'e yanıt Galatasaray'ın eski A Takım Direktörü Şükrü Hanedar'dan geldi. Fatih Terim'e yakınlığı ile bilinen Hanedar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.

Galatasaray'da kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi gündemde olan sansasyonel yönetici Işıtan Gün, göreve geldiği dönemde başkan Burak Elmas'a "gizli ve kişiye özel" etiketiyle sunduğu “Transfer Süreçleri Hakkında” başlıklı raporu sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

Söz konusu raporu mevcut başkan Burak Elmas'ın onayıyla paylaştığının altını çizen yönetim kurulu üyesi Gün, bazı şahıs ve kurum isimlerini bilerek gizlediğini ifade etti.

ŞÜKRÜ HANEDAR'DAN IŞITAN GÜN'E SERT SÖZLER

Fatih Terim ile yollar ayrılmasıyla birlikte Galatasaray'dan ayrılan eski futbol a takımı direktörü ve tecrübeli teknik adamla yakınlığıyla bilinen Şükrü Hanedar, Işıtan Gün'ün iddialarına "Söz konusu blog yazarını; artık başarısızlığını kabul edip kenara çekilmeye, yaptığı paylaşımda emellerini gerçekleştirmesine izin vermeyen insanların isim boşlukları doldurmaya ve elinde bulunduğu iddia edilen belgeleri savcılarla paylaşmaya davet ediyorum." ifadelerinin yer aldığı bir yazılı açıklamayla yanıt verdi.

Haberin Devamı

Hanedar şu ifadeler ile Işıtan Gün'e seslendi:

Bugün, hafta sonu gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurul neticesinde Kulübümüzün üyelerinin tasarrufu ile ibra edilmeyen Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan bir kişinin, kişisel günlüğünde Galatasaray değerlerinden bihaber, bulunduğu konumun ağırlığını taşıyamadığını açıkça gösteren, dedikodu tandanslı birtakım gerçeklikten uzak iddialarından maalesef ben de haberdar oldum.

"BOŞLUKLARA SIĞINMASINI DOĞAL KARŞILIYORUM"

Galatasaray'da görev aldığı günden bu yana ismi sadece skandallarla anılan, futbol dünyasındaki ticari ilişkileri ve gelecek kaygıları nedeni ile Galatasaray'a sürekli zarar veren söz konusu şahsın, yalnızca birkaç ay önce teveccüh göstererek kendilerine Galatasaray'a hizmet etme lütfunu sunan insanların önünde kaçtıkları boşluklardan günlüklerindeki boşluklara sığınmasını oldukça doğal karşılıyorum.

"YARATMAK İSTEDİKLERİ ORTAMIN BİR PARÇASI OLMAYACAĞIM"

Ancak Galatasaray'da kulüp terbiyesinin nasıl işlediğini bilen bir Divan Kurulu üyesi olarak, bulundukları konumun ağırlığı altında ezilip, görevden ayrılacakları anda, 'gizli ve kişiye özel' belgeleri kamuoyuna servis edenlerin yaratmak istedikleri ortamın bir parçası haline gelmeyeceğimi söylemek isterim.

"BEN ŞÜKRÜ HANEDAR..."

Ben Şükrü Hanedar, 1982 yılında Galatasaray Lisesi'ne girdim, 1990 yılında okulumuzdan mezun olup kulübümüzün 8923 numaralı üyesi olma şerefini yaşadım. 2017 yılında Divan Kurulu üyeliğine nail oldum. Galatasaray Spor Kulübü'ndeki görevim boyunca beş Başkan ve Yönetim Kurulu ile beraber alnımın akı ile çalıştım. Varlıklarıyla Galatasaray'a zarardan başka bir getirileri bulunmayan insanların; şahsımın ve birlikte görev yaptığım insanların itibarına leke sürme çabalarına izin vermeyeceğim.

Haberin Devamı

"TÜM BELGELERİ SAVCILARLA PAYLAŞMAYA DAVET EDİYORUM"

Söz konusu blog yazarını; artık başarısızlığını kabul edip kenara çekilmeye, yaptığı paylaşımda kendi emellerini gerçekleştirmesine izin vermeyen insanların isminin olduğu boşlukları doldurmaya ve elinde bulunduğunu iddia ettiği tüm belgeleri Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymetli savcıları ile paylaşmaya davet ediyorum.