Spor Fenerbahçe'de sürpriz! Yıldız oyuncuya iki Avrupa kulübü talip

Fenerbahçe'de sürpriz! Yıldız oyuncuya iki Avrupa kulübü talip

Paylaş
Fenerbahçe'de sürpriz! Yıldız oyuncuya iki Avrupa kulübü talip

Fenerbahçe bir yandan takıma yeni katılacak isimler üzerine yoğunlaşırken bir yandan da takımdan ayrılacak olan isimler üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon sarı lacivertliler ile etkili bir performans gösteren Miha Zajc için iki Avrupa kulübü transfer için bastırırken, Fenerbahçe'nin oyuncuyu göndermesi bekleniyor.

Fenerbahçe 'de transferde hareketli saatler yaşanıyor… Yeni sezon öncesinde kadrosunu önemli yıldızlarla takviye eden sarı-lacivertliler, marka bir golcü için de arayışlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler kadrosuna katacağı isimler için çalışmalarını sürdürürken oyuncuları da Avrupa'nın önemli kulüplerinin gündeminden düşmüyor.

ZAJC'I İSTİYORLAR

Fenerbahçe'de geçen sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettiren Miha Zajc'a İtalyanlar'dan sonra Belçika devi de talip oldu.

Son olarak eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi ile el sıkışan Club Brugge, Torino'dan sonra Sloven orta saha için sıraya giren bir başka ekip oldu.

TORINO TEKLİF YÜKSELTTİ

İtalyan ekibi Torino'nun daha önce yaptığı 3 milyon Euro'luk teklifi 5 milyon Euro'ya çıkardığı belirtildi.

Fenerbahçe yönetiminin Jorge Jesus ile görüştükten sonra Zajc ile ilgili kararını vermesi bekleniyor. 28 yaşındaki yıldız oyuncunun sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor.

Haberin Devamı