Spor Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe'den açıklama

Paylaş
Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Kulübü, Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın, hakemlerle ilgili açıklamalarına sert bir tepki verdi

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, yarın oynanacak Fenerbahçe karşılaşması öncesinde hakemlerle ilgili bir takım açıklamalarda bulunmuştu. Hakemlerin büyük takımları maçlarında hata yapmaktan korktuklarını dile getiren Rıza Çalımbay'a Fenerbahçe Kulübü, resmi siteden bir cevap verdi. Sarı-Lacivertliler, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sezon başından bu yana Fenerbahçe'nin rakiplerinin, takımımızla oynayacağı maçın hemen öncesinde, maçın hakemlerine yönelik yaptıkları manipülatif, hakemleri baskı altına almaya yönelik ve algı yönetimi içeren; sonuçları itibariyle de başarıya ulaşan başkan ve yönetici açıklamalarının, Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde bu kez teknik direktör düzeyinde devam ettiğine şahit olmaktayız.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, planlanan algı yönetimi ve maçların hakemlerini etkilemeye yönelik manipülatif açıklamalar karşısında, Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını göreve davet etmekle birlikte, söz konusu açıklamaları kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Haberin Devamı